Connect with us

Sadržaj epizoda

Igra sudbine 434. epizoda: ŠOK! Zaviša je RASKRINKAN! Evo ČIJI je on PRIJATELJ!

Odakle se znaju Zaviša i…

Published

on

Igra sudbine 434

Igra sudbine 434. epizoda koja je na programu u ponedeljak 21. februara od 20.00 doneće toliki broj šokova da će vam zatrebati još jedan par ruku da ih sve nabrojite. Pa, da krenemo redom. Kao što smo videli, neke stvari su mnogo jasnije. Oleg je u dosluhu sa Nikšom, sirotom Zvrku će uskoro verovatno da zazvrči, budući da Luka smatra da je trudna.

Zabavno je i u kući Kanačkih. Ivan udovoljava Adi, a Luka želi da se izvini Časlavu.

Za to vreme – haos u najavi. Neke stvari postaju mnogo jasnije. Istina o tome ko je zaista Zaviša polako izlazi na videlo.

Sve se više sumnja u Zavišine namere prema Nadi, pogotovo kada saznaje da on veliki prijatelj Sofije Šubarević, koju slučajno sreće u restoranu.

Glavne uloge u seriji Igra sudbine 434. epizoda igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Milica Tomašević, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Danica Ristovski, Snežana Savić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Ammar Mešić, Danina Jeftić, Lidija Vukićević, Mina Lazarević, Ivan Tomović, Ivana Panzalović, Slobodan Stefanović…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo / Prva

Izvor Film i TV

Advertisement