Connect with us

Sadržaj epizoda

Kolo sreće 118. epizoda: Petar i Elena će prevariti GOCU! Evo i KAKO!

Pokušaće sve da se domognu novca

Published

on

Kolo sreće 162

Kolo sreće 118. epizoda koja je na programu u ponedeljak 21. februara od 21.00 na TV Prva gledaocima donosi zaplet od kog će im zastati dah. Kosta i Silvija više nemaju strpljenja. Svemu je došao kraj. Vreme je za radikalne poteze.

Zloglasni trojac se sprema da od Goce uzme blanko potpis kako bi mogli da se domognu pola miliona evra. Za najprljaviji deo posla biće zadužen Nebojša. Nakon što je saznala da Jelisaveta za nju govori da je prevarant, Elena kreće u kontranapad i lobira kod ukućana da bi trebalo što pre da je pošalju nazad u pansion, jer je lažljvica. Zora priznaje Petru da je iznenađena njegovom reakcijom, a on njoj otkriva da poludi svaki put kada vidi da neko maltretira decu. ​

Glavne uloge u seriji Kolo sreće 118. epizoda tumače: Nela Mihailović, Voja Brajović, Ljiljana Dragutinović, Jadranka Selec, Ljubinka Klarić, Jana Milić Ilić, Zoran Pajić, Jelena Rakočević, Anja Mit, Jelica Sretenović, Milenko Pavlov, Goran Radaković, Andrej Šepetkovski, Vjera Mujović, Dubravko Jovanović, Tamara Radovanović, Tijana Pečenčić, Nikola Šurbanović, Miloš Đuričić, Nikola Malbaša, Ivan Zablećanski, Ivan Ivanov, Jelena Puzić, Jovana Jelić, Dragana Đurđević, Rade Ćosić, Katarina Živković, Ivana Adžić i mnogi drugi.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printskrin

Izvor Film i TV

Advertisement