Connect with us

Domaće serije

KALKANSKI KRUGOVI 2 Otkrivamo: Hoće li Žarko Laušević glumiti u DRUGOJ SEZONI!

A evo i kada počinju snimanja!

Published

on

Kalkanski krugovi 2. sezona dobila je scenario krajem prošle godine. Kako je najavljeno, nastavak sage o nesrećnim sudbinama žitelja Gubinog dola i Zabrana očekuje nas ove godine, međutim, tačan datum se nije znao. Do sada.

Međutim, gostujući na televiziji K1, glumica Bojana Stojković, koja u seriji tumači lik Saše, prva je iz cele glumačke postave koja je potvrdila da će se nastavak zaista snimati ove godine. Bojana je govoreći o predstojećim ulogama u pozorištu najavila da je jedan od rola kojima će se uskoro vratiti i ona u „Kalkanskim krugovima“.

– Snimanje nove sezone počinje uskoro, ali ništa više od toga ne smem da vam kažem – poručila je glumica.

Scenarista Đorđe Milosavljević, sigurni smo, pripremio je zanimljiv povratak u Gubin dol. Kao što znamo, serija nas ovog puta vodi dalje u prošlost. Biće rasvetljena misterija kule i bunara, a napokon ćemo saznati i koja je prava pozadina priče o poreklu junaka serije „Kalkanski krugovi“.

– Pročitao sam prvu epizodu druge sezone koju je napisao Đorđe i oduševljen sam. Ima isto toliko uzbuđenja, napetosti, misterije, bajkovitosti i elemenata horora što je publiku najviše i privuklo seriji – ističe reditelj Milan Karadžić, dodajući da se serija žanrovski mnogo promenila od prvobitne zamisli do realizacije. Zamišljeno je, kaže on, da to čak bude telenovela i da ima više epizoda, ali je produkcija odlučila drugačije.

Druga sezona odvija se godinu dana kasnije u odnosu na dešavanja iz prvog ciklusa.

– Gledam da zadržim glavnu glumačku postavu na koju je publika već navikla. Pojaviće se Žarko Laušević, Ivana Zečević, Vojin Ćetković, Nina Janković, Nataša Ninković. Radnja se dešava godinu dana kasnije u odnosu na prvu sezonu. Važno je zadržati kontinuitet priče. Biće veoma interesantnih i iznenađujućih momenata upravo za glumce. Veoma mi se sviđa što je Đorđe okrenuo neke stvari na glavu. Imaćemo i nove likove i svi će biti veoma zanimljivi, ali ko su oni, o tome ćemo tek pričati – kaže Karadžić, otkrivši da je Vesna Trivalić dočarala samo na slici lik Magdalene, Verine starije sestre, i Gordanine druge ćerke.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto IMDb

Izvor Film i TV

Advertisement