Connect with us

Sadržaj epizoda

BLOK 27 epizoda 1: Rastko nestaje u podrumu svoje zgrade! Ko je mali RAJKO?

Da li Blok 27 stvarno postoji?

Published

on

Blok 27 epizoda 1
Blok 27 epizoda 1 biće emitovana u subotu 19. februara od 21.00 ekskluzivno na kanalu Superstar TV, a već u nedelju uveče biće prikazana i druga epizoda.

Nesvakidašnja i dinamična priča vodi nas kroz tajne koje krije najveća beogradska opština – počev od njene izgradnje, pa sve do više decenijskih tajni koje se kriju unutar betonskih blokova.

Zaplet ove uzbudljive priče počinje kada Milica, odvažna četrnaestogodišnjakinja reši da pronađe svog brata blizanca, koji je bez objašnjenja nestao. Srećom po Milicu, tu su njeni prijatelji i vršnjaci, Darko i Bogdan, koji su spremni da joj pomognu u opasnoj avanturi u koju se upustila. Njih troje će se udužiti kako bi otkrili najveću misteriju Novog Beograda – zašto ne postoji blok 27?

BLOK 27 epizoda 1

Jedne noći, tinejdžer Rastko misteriozno nestaje u novobeogradskom bloku u kojem živi. Dok Rastkovi roditelji ne brinu jer misle da je dečak u školi ili  na treningu, njegova sestra bliznakinja, Milica, koja ima osećaj da nešto nije u redu kreće u potragu za njim.  Pridružuju joj se drugovi Bogdan i Darko, koji se ranije družio sa Rastkom.  Milica, Bogdan i Darko dolaze do raznih ali zbunjujućih otkrića koja samo dodatno komplikuju stvari. U međuvremenu policija otkriva da se  Rastku gubi svaki trag u zgradi u kojoj živi.

Blok 27 epizoda 1: Kroz šest epizoda publika će biti u prilici da prati priču o tinejdžerima Milici, Bogdanu, Darku i Rastku koje tumače mladi naturščici – Emma Pendlebury, Veljko Ilinčić, Stefan Lazić, i Andrej Jovović.Kreator serije je Ivan Knežević, rediteljska palica je poverena Milici Tomović i Momiru Miloševiću, dok scenario potpisuju Ivan Knežević, Boris Grgurović, Ljubica Luković i Boban Jevtić.Ostale uloge u TV seriji Blok 27, koja je zajednički projekat produkcijske kuće Firefly i Telekoma Srbije, poverene su Ivani Mladenović, Aleksandru Gligoriću, Dušanu Miloševiću, Strahinji Kostić, Katarini Marković, Milovanu Filipoviću, Tatjani Kecman, Goranu Smakiću, Bojani Zečević, Branku Djuriću i mnogim drugima.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Dunja Dopsaj/FIREFLY PROMO

Izvor Film i TV

Advertisement