Connect with us

Sadržaj epizoda

Područje bez signala 1. epizoda: Upoznajte LJUDE koje je SISTEM IZNEVERIO (VIDEO)

U subotu, 19. februara, od 20.00 na RTS 1

Published

on

Podrucje-bez-signala-1-epizoda

Područje bez signala 1. epizoda: U prvoj epizodi, koja nosi naziv “Oleg”, Oleg i Nikola iz Zagreba stižu u Nuštin u kom se nalazi napuštena fabrika koju su preuzeli.

Traže po gradu legendarnog inženjera Jandu, ali kada ga pronađu on odbija da im pomogne. Kad im se Janda, ipak, priključi, uporni Oleg i nespretni Nikola sve su bliže cilju – da otvore davno ugašenu fabriku i pokrenu proizvodnju turbine kakva se odavno više ne proizvodi.

Pristaju na Jandin uslov da radnici vode fabriku. Oleg ostavlja Nikolu da bude direktor, iako ovaj o tome ne zna ništa, i odlazi na pregovore s misterioznim klijentom vodeći sa sobom konobaricu Lipšu koju je slučajno susreo na putu za Nuštin. Ni ona, ali ni klijent, nisu imuni na njegov šarm.

U seriji “Područje bez signala” uloge igraju: Rene Bitorajac (Oleg), Krešimir Mikić (Nikola), Jovana Stojiljković (Šeila), Izudin Bajrović (Janda), Goran Bogdan (Branoš), Tihana Lazović (Lipša), Lana Barić (Tanja), Slavko Štimac (Ragan), Stipe Radoja (Erol), Milena Zupančić (Alisa), Slobodan Milovanović (Slavko), Iva Babić (Viktorija), Nives Ivanković (Zlata)…

Reditelj serije je Dalibor Matanić, scenaristi su Hana Jušić, Milan F. Živković i Jelena Paljan, producentkinja Ankica Jurić Tilić.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo RTS

Advertisement