Connect with us

Top Story

GORAN BOGDAN otkriva: USKORO stiže 3. SEZONA serija SENKE NAD BALKANOM i MOČVARA

Uveliko se pripremaju poslednje sezone popularnih krimi drama

Published

on

Senke-nad-Balkanom-Goran-Bogdan

Goran Bogdan osvojio je međunarodnu publiku u seriji „Fargo“, a našu u filmu “Otac” i domaćim serijama “Senke nad Balkanom” i “Močvara”, čije treće sezone upravo snima, prenosi N 1.

– Upravo pripremamo treću sezonu “Senki nad Balkanom”, a ja jako volim tu ulogu. Nije teško voleti Mustafu Golubića, nekako se sa njim sve događa. Кod njega je sve zanimljivo. Ja nisam ništa znao pre serije o njemu, tako da sam oduševljen bio kad sam počeo istraživati o Mustafi – rekao je Bogdan za RTS.

Za Golubića je kazao da je “regionalni Džejms Bond”.

Mocvara-2-sezona-8-epizoda

Goran Bogdan u seriji „Močvara“

– To je toliko slojevita ličnost, tako duboka, toliko zanimljiva, pametna, misteriozna ličnost. Da je se nekako počelo, kad sam stupio u kontakt s njim, kao neka hemijska reakcija, počelo se sve samo od sebe odvijati. Da je bilo neviđeni gušt raditi na njemu. I to jeste bila neka moja ulaznica u srpsku kinematografiju i televiziju – dodao je on.

Preko te uloge, podsetio je, došla je i sa saradnjom sa Draganom Bjelogrlićem, koji mu je, kaže, postao stvarno dobar prijatelj.

– Jedva čekam treću sezonu. Snimamo treću sezonu i “Močvare” i “Senki”, jako sam srećan i jedva čekam da to radim – istakao je glumac.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo/Printscreen

Izvor N1

Advertisement