Connect with us

Domaće serije

IGRA SUDBINE Otkrivamo: Zašto je UNA STVARNO pala u nesvest kada je videla Žaklinu?

Odakle se poznaju Žaklina i Una

Published

on

Igra sudbine Žaklina Una

Igra sudbine sprema se da nam uvede u priču još jedan intrigantan momenat. Kao što smo do sada videli, svi su se posvađali sa svima, neke nade za pomirenje ima, ali vajda od toga je slaba. Ne zna se čije će veza prva pući, a poznajući moć scenariste Žarka Jokanovića da priču zavrti u najneverovatnijem pravcu, na neki način verujemo da ni sami ne znamo šta nas čeka u nastavku.

Za početak, postavlja se pitanje da li su Lukine sumnje da je Zvrk iliti Una trudna jedini razlog što se Una povremeno onesvešćuje. Jedan od trenutaka kada smo se zaista zapitali kakav nas to zaplet čeka u nadolazećim epizodama jeste onaj kada se Zvrk iliti Una onesvestila kada je ugledala Žaklinu.

Da li je reč o slučajnosti ili se iza svega, ipak, krije nešto više.

Ako se vratimo nekoliko koraka unazad, zaista nije bilo trenutka kada se moglo zaključiti da Una ima neki problem. Nismo primetili da ima mučnine, probleme sa umorom ili bilo kakve druge znake slabosti koji bi nam mogli sugeristai na to da Una ima neki zdravstveni problem, a kamoli da je trudna. Tek kada se njeno onesvešćivanje ponovilo, Luka je počeo da sumnja da sa njom nešto nije u redu.

Da li je moguće da je Una zaista trudna i ko bi bio otac njenog deteta? A ako nije trudna, postavlja se još značajnije pitanje – zašto se onesvestila kada je videla Žaklinu? Na prvi pogled deluje da Žaklina ne poznaje Unu, ili je se makar ne seća? Međutim, možda zaista postoji u njihovoj prošlosti. Ne treba zaboraviti da Žaklina nije oduvek bila dobrica kakva je sada. Da li postoji nešto što povezuje ove dve devojke? Ili je Luka jedina spona među njima?

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Instagram

Izvor Film i TV

Advertisement