Connect with us

Domaće serije

Igra sudbine: Sledi veliko RAZOČARANJE! Luka neće biti sa ZVRKOM? Evo KOGA će OŽENITI

To neće biti ni Una, ni Žaklina, a ni Sara Berger…

Published

on

Igra sudbine Luka Una (5)

Igra sudbine u novoj sezoni nekim gledaocima srušila je snove, ali im je ubrzo dala i nove nade. Taman što smo preboleli odlazak nekih zvezda koje su obeležile prethodna dva serijala, na red su došle neke nove ljubavne iskrice i šeme.

Svakako, ona koja privlači najviše pažnje jeste ljubav koja se razvija između Luke i nove Une, iliti Zvrka. Doduše, Lukino srce, kao što to nikad i nije bio slučaj, ne miruje ni ovog puta. Zvrk ga izluđuje i iuzbuđuje, ali ga izluđuje i uzbuđuje i njegova nova doktorka, psihijatar Sara Berger. On joj to i otvoreno priznaje.

Međutim, tu damama koje bi mogle da osvoje srce večito zaljubljenog Luke Kanačkog nije kraj. Samo čekamo trenutak kada bi u njegov život mogla da se vrati i Žaklina. Osim stare ljubavi i Žaklinine večite zaljubljenosti u Luku, ovo dvoje vezuje i zajedničko dete. Upravo to je ono čega se Vid najviše pribojava i zbog čega moli Aleksu da otpusti Žaklinu.

Međutim, ako je suditi prema scenariju originalne serije na osnovu koje je nastala naša „Igra sudbine„, Luka neće završiti sa bilo kojom od ovih devojaka. Jedina devojka koju će na kraju, ako scenario dokraja ostane nepromenjen, a trebalo bi da bude tako, jeste, verovali ili ne – Nada.

Hoćemo li do kraja videti venčanje Luke i Nade, tek ćemo videti.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Instagram

Izvor Film i TV

Advertisement