Connect with us

Sadržaj epizoda

Igra sudbine 436. epizoda: Šok! Aleksa se nalazi sa Galom! Mila moli Adu za OPROŠTAJ!

Pravi šokovi tek slede

Published

on

Igra sudbine 455

Igra sudbine 436. epizoda koja je na programu u sredu 23. februara od 20.00 na TV Prva doneće nam bar tri velika iznenađenja, a mi ćemo početi od prvog. Mila moli svekrvu za oproštaj!

Aleksa se našao sa sekretaricom Galom posle posla, kada mu se ona zahvalila što je štiti, jer obično joj se drugi muškarci kao zveri nabacuju. S druge strane, Milu izjeda to što ju je Ada videla sa Olegom u toaletu, pa odlazi kod nje da joj prizna da sa Olegom nema ništa. Ubeđuje je da svoj život ne može da zamisli bez Alekse. “Pravda je konačno zadovoljena“, ovim rečima je započela priču Milevica pred Vukašinom, Žaklinom i Vidom, najavljujući svoj povratak u politiku.

Glavne uloge u seriji Igra sudbine 434. epizoda igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Milica Tomašević, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Danica Ristovski, Snežana Savić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Ammar Mešić, Danina Jeftić, Lidija Vukićević, Mina Lazarević, Ivan Tomović, Ivana Panzalović, Slobodan Stefanović…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo / Prva

Izvor Film i TV

Advertisement