Connect with us

Domaće serije

Miloš Biković u novoj ruskoj seriji SKINUO SVE SA SEBE! Stigao novi trejler, a u njemu ŠOK! (VIDEO)

Erotski triler koji će šokirati sve

Published

on

Milos Bikovic Telki

Miloš Biković ponovo je sve iznenadio. Pojavio se novi trejler za seriju „Telki“, a ovog puta, našeg najpopularnijeg glumca videćemo u izdanju u kakvom ga do sada još nismo videli. Dok smo u prošloj najavi mogli da vidimo kako izgleda skinut do gole kože ovog puta producenti serije otišli su korak dalje, pa smo prvi put Bikovića videli golog i otpozadi. Da vam dalje ne bismo trošili minute – trejler je pred vama.

Serija je zasnovana na istoimenom romanu nagrađivanog ruskog pisca Sergeja Minajeva. Glavni junak serije “The Telki” je Moskovljanin Andrej Mirkin (Miloš Biković), predstavnik generacije dvadesetsedmogodišnjih stanovnika ruskih megalopolisa. On u eri instant mesindžera, elektronskih cigareta i društvenih mreža vodi agenciju za odnose sa javnošću, a svoj uspeh i ugodan život duguje ženama.

Radnja je smeštena u boemskim enterijerima moskovskih noćnih klubova, šik restoranima, kancelarijama i spavaćim sobama, u kojima Mirkin traga za uspehom i zadovoljstvom ne razmišljajući o tome koliko je života slomio na putu. Međutim, u jednom trenutku, sve oko njega počinje da se ruši i njegov se život pretvara u pakao jer će ovaj harizmatični cinik morati da se suoči sa posledicama svojih postupaka.

U saopšenju za javnost stoji da je reč o ženskom trileru osvete u maniru Finčerovog ostvarenje “Iščezla”, a sudeći po trejleru serija će obilovati eksplicitnim i uznemirujućim scenama.

Pored Bikovića, u seriji glume Paulina AnrejevaLjubov AksenovaOksana AkinšinaViktorija Tolstoganova i drugi. Režiju potpisuje Marija Agranovič. Premijera je zakazana za 24. februar.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

 

Advertisement