Connect with us

Emisije

Rijaliti serijal OSVAJAČI PROSTORA na kanalu FOX LIFE

Od 24. februara, radnim danima u 13.55

Published

on

Osvajaci-prostora

Širom sveta porodice se bore sa haosom u domu i očajnički im je potrebna pomoć. Rijaliti emisija Osvajači prostora, koja na kanalu FOX LIFE počinje da se emituje od 24. februara, radnim danima u 13.50, pokušaće da im pomogne u zavođenju reda.

Tim “Osvajača prostora” predvode guru discipline i harmonije Piter Volš, kraljica renoviranja Čeri Barber i lovac na blago Lukas Kalagan. Kroz 10 epizoda ovaj tim ukazaće na to koliko su ljudske emocije ogledalo doma u kojem živimo. Čeri minimalno vreme, najčešće dva dana, koristi za maksimalan efekat preuređivanja domova koji često liče na smetlište.

U sređivanju se vodi svojom životnom mantrom – minimalna potrošnja za maksimalan uticaj. Lukas, u međuvremenu, prebira smeće da pronađe skrivene dragulje koje može pretvoriti u neočekivan izvor prihoda.

Autentični, nabijeni pozitivnom energijom, i uvek dobro raspoloženi, “Osvajači prostora” pomažu onima kojima je to najpotrebnije, i u tom procesu inspirišu vlasnike kuća da poboljšaju svoje živote i navike.

BONUS VIDEO „Specijalizant“: Premijera 5. sezone od 22. februara na kanalu FOX LIFE

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Fred Media, 2021

Advertisement