Connect with us

Domaće serije

IGRA SUDBINE Šok! Evo čime se STVARNO bavi ZAVIŠA! Nije maneken, već…

Ovo je njegov PRAVI POSAO!

Published

on

Igra sudbine Zaviša

Deni Mešić, rođeni brat Ammara Mešića, pridružio se ekipi serije „Igra sudbine“ u trećoj sezoni. Pored glumačkog poziva, Deni u slobodno vreme radi u kurirskoj službi, o čemu je sada javno progovorio.

Kako kaže, ovaj posao veoma mu je pomogao da sazri kako kao osoba, tako i kao glumac.

– Ja i sada radim. Zaposlen sam u udruženju dramskih umetnika gde se bavim i produkcijom, vodim dramske radionice, a i kurir sam. To mi je pomoglo da sazrim kao glumac i kao osoba. Mislio sam da nikada u životu neću imati veze sa papirologijom i sličnim čudesima, a sada je i to postalo deo mog posla. Shvatio sam da je život složeniji nego što sam verovao – ispričao je Deni Mešić, koji se zbog posla iz Sarajeva preselio u Beograd, a kako kaže, na gužvu u našoj prestonici se još uvek nije navikao.

– Zbunjuje me gužva. Imam osećaj da stalno moram negde da žurim kako bih stigao na vreme. U Sarajevu za pola sata hoda možeš da stigneš gde god poželiš. Tamo još postoji običaj da ti neko u pola pet pošalje poruku „hoćemo li na kafu“ i da je pijete već u pet. Ovde to nije moguće – rekao je Deni.

Inače, Deni i Ammar imaju još jednog brata Dina, koji živi u Nemačkoj.

– Dino je u Nemačkoj, radi kao konobar i živi bolje od nas. Doduše, igrao je u nekoliko predstava amaterskog pozorišta u Prijepolju. Bilo mu je zanimljivo, ali ne toliko da bi krenuo našim putem – ispričao je Ammar Mešić.

SPECIJALIZANT – Od 22. februara na kanalu FOX Life!

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Instagram

Izvor Film i TV/ Alo

Advertisement