Connect with us

Domaće serije

Konačno OTKRIVENO! Evo kako STVARNO izgledaju snimanja serije IGRA SUDBINE! (VIDEO)

Ništa nije onako kako se čini! Čeka vas veliko iznenađenje!

Published

on

Igra sudbine

Igra sudbine postigla je veliki uspeh, a trenutno se, kao što znamo emituje i snima treća sezona popularne serije.

S obzirom na to da treća sezona „Igre sudbine“ nije bila planirana, već je naknadno napisan scenario, mnogi glumci su zakazali druga snimanja, pa se tako neće pojavljivati u nastavku serije.

Podsetimo, glumci koji su potvrdili da napuštaju snimanje serije:: Jelena Đukić, koja je tumačila Adinu služavku i prijateljicu Višnju, Ivana Dudić, koja je tumačila lik Nore, Iva Štrljić koja se proslavila ulogom Dijane Erski, ali i Dragana Mićalović, koja je imala ulogu Une, supruge Luke Kanačkog.

Iako se glumačka postava promenila, gledaoci i dalje obožavaju „Igru sudbine“, a sada se na društvenim mrežama pojavio zanimljivi snimak sa seta popularne serije, a snimala se scena u kojoj su Ada Kančki (Milica Milša) i Ivan Ožegović (Vladan Savić) ležali u krevetu. Evo kako izgleda snimanje:

 

@milicevicahair

Ovako je na snimanju igre sudbine 🙂 #igrasudbine #igrasudbineserija #adakanacki #ivanozegovic

♬ original sound – Aleksandar Milicevic Hair

Glavne uloge u seriji Igra sudbine igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Milica Tomašević, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Danica Ristovski, Snežana Savić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Ammar Mešić, Danina Jeftić, Lidija Vukićević, Mina Lazarević, Ivan Tomović, Ivana Panzalović, Slobodan Stefanović…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo / Prva

Izvor Film i TV/ Informer

Advertisement