Connect with us

Domaće serije

IGRA SUDBINE Hit! Strahinja i Nada se IPAK ne razvode? Pao POLJUBAC pomirenja! (FOTO)

Nove epizode donose POMIRENJE…

Published

on

Nada Strahinja poljubac (1)

Igra sudbine donela nam je u prethodnom periodu mnogo nervoze, iznenađenja, a o strahovima da ne pričamo. Kao što je i normalno u realnom životu nema nedodirljivih, pa zašto bi ih bilo i u seriji. Tako se pokazalo da od igre sudbine niko nije zaštićen i da se svakome može dogoditi ono što najmanje očekuje. Ili ne očekuje uopšte. Pa čak i da se Strahinja i Nada razvedu.

I dok je pola Srbije zabrinuto za budućnost braka Nade i Strahinje, a druga polovina se pita da li iko misli o Ruži, njihovoj ćerki, glumci Ammar Mešić i Milica Tomašević, čini se, o sudbini likova koje tumače u seriji ne brinu mnogo.

Šta više, izgleda da uopšte ne dele njihovu nesreću, jer kao i do sada, ljubav između dvoje glumaca ne gubi na intenzitetu.

Naime, oni su putem Instagram profila trebali da odgovre na jedan zanimljiv izazov, a baš u tom trenutku se dogodio poljubac između njih.

Nada Strahinja poljubac

Iako se u javnosti dugo šuška kako su njih dvoje u vezi kako u seriji, tako i u privatnom životu, Milica i Ammar ovim poljupcem nisu želeli ništa da potvrde.

– Privatno je prisutna velika doza ljubavi. To nije laž, Ammar i ja se mnogo volimo – rekla je zagonetno Milica prošle godine u emisiji „Šok Tok“ i dodala:

– On je prepun vrlina. Ne bih da pričam o njegovim manama – poručila je glumica, dok se njen kolega samo složio i sve vreme mudro ćutao.

Podsetimo, trećoj sezoni „Igre sudbine“ pojaviće se neki novi likovi koji će oplemeniti sagu o porodici Kanački i ostalima međutim, neki broji glumci neće igrati u nastavku.

Produkcija se pobrinula da odsustvo onih koji su otišli nadoknadi novim glumačkim imenima, te će se tako u novoj sezoni ekipi priključiti dvadeset novih glumaca, na čelu sa glumačkom legendom Mirom Banjac.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo/Printskrin

Izvor Film i TV

Advertisement