Connect with us

Sadržaj epizoda

Kolo sreće 123. epizoda: ŠOK! Kosta i Elena KRADU Mari 100.000 EVRA! Evo i KAKO!

Nebojša nije znao za njihov plan

Published

on

Kolo sreće 123. epizoda na male ekrane stiže već u ponedeljak 28. februara u 21.00 na TV Prva i donosi novu eksploziju u životima Raketića. Mari sledi veliki udarac!

Mara saopštava Leni da joj više ne pada na pamet da ide na raznorazne časove, niti da radi ono što joj se ne radi. Između Zore i Momčila sevaju varnice. Prepiru se oko svega, od toga ko vodi „akciju“, do toga na koji način će stupiti u kontakt sa privatnim detektivom. Kosta nagovara Silviju da sa računa fondacije prebace 100.000 evra i da Nebojša o tome ne sme ništa da zna. Ali, tu problemi tek počinju…​

 

Glavne uloge u seriji Kolo sreće 123. epizoda tumače: Nela Mihailović, Voja Brajović, Ljiljana Dragutinović, Jadranka Selec, Ljubinka Klarić, Jana Milić Ilić, Zoran Pajić, Jelena Rakočević, Anja Mit, Jelica Sretenović, Milenko Pavlov, Goran Radaković, Andrej Šepetkovski, Vjera Mujović, Dubravko Jovanović, Tamara Radovanović, Tijana Pečenčić, Nikola Šurbanović, Miloš Đuričić, Nikola Malbaša, Ivan Zablaćanski, Ivan Ivanov, Jelena Puzić, Jovana Jelić, Dragana Đurđević, Rade Ćosić, Katarina Živković, Ivana Adžić i mnogi drugi.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printskrin

Izvor Film i TV

 

Advertisement