Connect with us

Domaće serije

IGRA SUDBINE TOP 5 ključnih OBRTA koji će doneti POTPUNI HAOS! Nada ostaje POTPUNO SAMA!

Ali to nije SVE!

Published

on

Igra sudbine Nada (1)

Igra sudbine u novim epizodama doneće nam mnoštvo obrta koji će novu sezonu učiniti još turbulentnijom. Videli smo da je situacija u porodicama Kanački i Ožegović prilično dinamična. Ne zna se ko se razvodi, ko se svađa, a ko tek planira i da se razvodi i svađa. Pančetu u poslednje vreme idu obračuni pesnicama, Debeljko nas sve više podseća na Koštunicu, s obzirom na to da sve o svemu saznaje poslednji, ali sada je, kako se čini rešio da uzme kontrolu u svoje ruke.

Zbog svega ovoga ćemo se i pozabaviti sa pet glavnih događaja koji će promeniti tok „Igre sudbine“ u narednoj nedelji. Evo koji su to najvažniji dođaji koji nas očekuju sledeće nedelje.

1. Božidarka moli Adu za pomoć

Očigledno svesna da više ne može da pomogne svojoj ćerki, koja čak i sa najboljim lekovima i lekarima, ne pokazuje znake napretka, Božidarka odlazi kod bivše prije po pomoć. Ako neko u ovom trenutku može da joj pomogne, onda je to Ada Kanački. Šta je to što će Boža tražiti od Ade? Kako bi ona mogla da pomogne Sofiji? Dve su opcije o kojima razmišljamo. Jedna je da će ona zamoliti Adu da vrati Sofiju na posao kako bi joj na taj način pružili stabilnost i pomogli joj da stane na noge. Možda će joj Ada pružiti mogućnost da ponovo bude manekenka. Druga, i po našem mišljenju verovatnija, jeste da će Božidarka zamoliti Adu da se Sofiji pruži efikasnija medicinska pomoć, ne bi li se pronašao način da se njenoj ćerki napokon nekako pomogne.

2. Aleksa ne veruje Mili

Iako je na prvi pogled haos nastao posle Aleksine sumnje u to da mu svi rade iza leđa prošao, čini se da mladi Ožegović nije spreman da sve događaje od prošle nedelje tek tako prepusti prošlosti. On pokušava da obnovi odnos sa Milom, i da sakrije da i dalje gaji izrazitu netrpeljivost prema Olegu, a sve veću i prema Adi i Olgi zbog njihovih zakulisnih radnji, ali ljubomora je snažnija od njega. Zbog toga naređuje da Olega prate ne bi li otkrio šta se zaista krije iza svega i da li je Oleg tako nevin kao što kaže. Hoće li Aleksa na ovaj način saznati tajnu o Olegovoj sestri?

3. Strahinja donosi VELIKU ODLUKU

Nada je prošlost. Na veliku žalost svih fanova serije, ali i fanova jednog od dva najvoljenija para u seriji, Nada i Strahinja neće uspeti da nađu zajednički jezik. Iako Lenka savetuje Strahinju da bi trebalo da porazgovara sa Nadom o svemu, i da rat nije rešenje, on će ostati pri velikoj odluci koju je doneo. Nada je prošlost za koju više ne želi da se bori. Jedina koja je sada vredna njegovog truda jeste Ruža. I svoju borbu u narednoj nedelji on će posvetiti isključivo njoj. Kako će Nada reagovati na to?

4. Nada počinje da sumnja u Zavišu

Nakon što je videla Zavišu sa Sofijom, Nada počinje da sumnja u to ko je on zaista. Nimalo dobar signal za nju nije bilo saznanje da se Sofija i on poznaju od ranije. Sumnja je probuđena. Čak i da Zaviša nije poput Sofije i da se zaista samo znaju zbog istog posla kojim se bave, za Nadu je informacija da se Zaviša nekada družio sa Sofijom sasvim dovoljna. S kim si takav si. Vodeći se tom logikom, sasvim je očekivano da će se Nada uskoro udaljiti od Zaviše. Međutim, sada kada je izdala i Strahinju, posle svega što je uradio za nju, baš kao što je i razočarala sve svoje najbliže, sasvim je moguće da će Nada na kraju ostati sama. Bez muža, dečka, ali i prijatelja. Slede teški dani za Glićku.

5. Matiji sledi neprijatno iznenađenje

Nakon što je dobila sliku autorobota, Adino nepoverenje u Matiju ponovo je prisutno. Zašto je on bio kod Ritera? Da li je moguće da joj je posle svega što su proživeli on ponovo okrenuo leđa? Sve će se razjasniti već tokom naredne nedelje, kada će Ada prekinuti sastanak Nikše i Matije, taman u trenutku kada je Matija planirao da prihvati poslovni predlog Adinog neprijatelja. Matiju čeka HLADAN TUŠ.

 

BONUS VIDEO „Specijalizant“: Premijera 5. sezone od 22. februara na kanalu FOX LIFE

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Prinskrin

Izvor Film i TV

Advertisement