Connect with us

Domaće serije

Milorad Damjanović OTKRIVA zašto je STVARNO napustio IGRU SUDBINE i kakvu sreću mu je donelo KOLO SREĆE!

Može li „Igra sudbine“ bez Dode

Published

on

Milorad Damjanović Doda Ada

Milorad Damjanović domaći je glumac kog je publika upoznala u filmu Lajanje na zvezde, radovala mu se u seriji Tate, a bez njegovog Dode u kombinaciji sa Stanom Dželetović, Igra sudbine nikada ne bi bila ista. Međutim, od početka novog ciklusa popularne serije, Dode u Igri sudbine više nema. Ali ga ima u serijalu Kolo sreće čijem se timu, kako otkriva popularni glumac – priključio na veliku radost.

– Emocija je ono što me pokreće. Moj ulazak u seriju bio je emotivne prirode i do kraja snimanja druge sezone svu svoju ljubav utkao sam u Dodu. Snimanje se završilo, dobio sam drugu ponudu „Smart produkcije“ i prihvatio sam je jer je sa „Smartom“ zaista zadovoljstvo sarađivati. Dakle, nije bilo nikakve odluke o napuštanju. Znaci pored puta su me poveli na drugu stranu – otkriva glumac, dodajući da mu je u za kvalitet neke uloge ili projekta u kom igra najvažniji partner. Važniji čak i od reditelja.

– To je jedna od stvari koju me je naučio moj profesor Predrag Ejdus. Ako uz to, još nekoga ko vam je partner i privatno volitei dobro poznajete, rezultat je sigurno bolji – poručuje Damjanović koji je otkrio poneku pojedinost i o svom novom liku u seriji „Kolo sreće“.

Milorad Damjanović sa koleginicom Nelom Mihailović na setu serije „Kolo sreće“

– Konačno sam na televiziji dobio ulogu u kojoj mogu da pokažem svu svoju komičarsku stranu, koju je pozorišna publika već videla , a višeslojna je, i to je sigurno jedna od najzahtevnijih televizijskih uloga koju sam odigrao. Kad imate nešto u genima, treba vam samo mali podstrek da izbacite sve na površinu. Iskoristio sam sve što sam doživeo, proživeo i video kod veoma živopisnih ljudi iz mog kraja – zaključuje Milorad Damjanović kog pozorišna publika trenutno gleda u kabareu „Čeznem da vam kažem„.

BONUS VIDEO „Specijalizant“: Premijera 5. sezone od 22. februara na kanalu FOX LIFE

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Prinskrin /Instagram

Izvor Film i TV/Kurir TV Ekran

Advertisement