Connect with us

TV

“Igra sudbine”: Stiže MIRA BANJAC! Evo da li će biti GLAVNI NEGATIVAC i kome će ZAPRŽITI ČORBU

Milica Milša otkriva zašto će gledaoci obožavati lik legendarne glumice

Published

on

Igra-sudbine-Mira-Banjac

Serija “Igra sudbine” svakog dana okuplja milionski auditorijum. Glavna ženska uloga, na kojoj je težište svih radnji, i u trećoj sezoni pripada Adi Kanački, koju tumači glumica Milica Milša.

Adina porodica se sada našla u novim životnim okolnostima. Njen sin Luka postao je samohrani otac, a Ada se i dalje bori sa duhovima prošlosti. Nažalost, stižu joj i novi neprijatelji.

Glumica otkrila šta možemo očekivati u predstojećim epizodama:

– Svaka uspešna i srećna porodica uvek je na udaru drugih, pa je tako i ovoga puta sa porodicom Kanački. Opet pokušavaju da im otmu stečeno. Pored starih, porodica će imati i nove neprijatelje. Primetili ste da se pojavio lik Petka, kog tumači glumac Rade Ćosić, koji je izbavio Ritera iz zatvora. Riter je sada saznao da njegov otac Bruner nije bio glavni šef i da iznad njega je oduvek bio neko jači i moćniji.

Uskoro će se snimanju serije priključiti i legendarna Mira Banjac:

– Ona će tumačiti moćnu ženu koja dolazi iz Amerike i koja će učestovati u poslovnim bitkama porodice Kanački. Gledaoci će se iznenaditi, obradovati i nasmejati njenim likom. Ne mogu da otkrijem da li je pozitivac ili negativac, ali mogu da kažem da ćete voleti njenu ulogu i da ćete uživati – rekla je Milica Milša.

BONUS VIDEO „Specijalizant“: Premijera 5. sezone od 22. februara na kanalu FOX LIFE

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo Contrast studios (ilustracija iz serije “Psi laju vetar nosi”)

Izvor Prva

Advertisement