Connect with us

TV

Milica Milša PROGOVORILA O ODLASKU UNE iz serije “Igra sudbine”! Njen odgovor će vas IZNENADITI!

Evo šta misli o tome što je Luka ostao samohrani roditelj

Published

on

Milica-Milsa-Igra-sudbine

Publika je dugo čekala srećan kraj ljubavne priče Ade i Ivana, glavnih junaka serije “Igra sudbine”. I sada, konačno, oni su u srećnom braku, ali sa trzavicama. Nedavno smo imali prilike da vidimo da se između njih isprečilo nepoverenje, pa je glumica Milica Milša podelila svoje mišljenje o današnjim vrednostima među partnerima, koje moraju da postoje da bi neki odnos opstao.

– Ada hoće svima da poruči da niko ne treba nikome da bude potčinjen i da niko nema pravo da vas kontroliše, makar to bilo iz ljubavi. Ona je htela da nauči Ivana da se to prosto ne radi u odnosu. Ada je kao učiteljica, svima deli lekcije zato što ih voli. Iako je velika ljubav u pitanju, izmedju dvoje ljudi mora da postoji poverenje. Granice moraju da se poštuju – rekla je Milica Milša.

Sofiji Šubarević je u seriji dala novu šansu, a da li je i privatno takva:

– Ja dajem, bogami, i petu šansu. Ne znam koliko je to pametno. Nekada sam se čak i pokajala zbog toga. Zato što se neko nikada neće popraviti, i ja moram to da naučim da neki to i ne zaslužuju.

Adin sin u seriji, Luka Kanački, našao se u teškoj životnoj situaciji. Sada je samohrani otac. Na pitanje koju poruku sada šalje serija, Milica odgovara:

– U našoj situaciji, majka je ostavila muža i sina zbog bolesti, jer je htela da ih zaštiti od same sebe. Majka je ovde žrtva, koja pristaje da ostane bez svoje porodice. Svoje bližnje je na ovaj način poštedela bolesti.

BONUS VIDEO „Specijalizant“: Premijera 5. sezone od 22. februara na kanalu FOX LIFE

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo Prva

Izvor Prva

Advertisement