Connect with us

Domaće serije

IGRA SUDBINE Šok! Stevan Piale KONAČNO otkrio: Da li mu je ŽAO što je UNA ostavila LUKU?

Da li bi on IKADA učinio isto što i UNA?

Published

on

Igra sudbine Stevan Piale

Igra sudbine je već dve godine najgledanija porodična serija. Publika iz dana u dan željno iščekuje nove zaplete, ali i srećne rasplete. Treća sezona je uveliko počela, a dobro poznatoj glumačkoj ekipi priključilo se i mnogo mladih i talentovanih glumaca, koji su svojim rolama ‘pomutili vodu’ glavnih ljubavnih parova.

Stevan Piale tumači lik Luke Kanačkog, jednog od glavnih muških uloga. Zahvaljujući njemu, stekao je neverovatnu popularnost.

U novoj sezoni, Luka Kanački se nalazi u lošoj porodičnoj situaciji. Nakon što ga je supruga napustila zbog teške bolesti, on ostaje sam sa sinom Aleksom. Glumac je podelio svoje iskustvo sa snimanja novih epizoda, i otkrio koju poruku trenutno šalje njegov lik, lik samohranog oca.

Mislim da trenutno ne šalje neku posebnu poruku. Luka je prošao težak period između ove dve sezone i sad polako staje na noge. Žao mu je što je zapostavio sina i sada pokušava to da nadoknadi. Poruka će se sama nametnuti kako se bude razvijala radnja.

O samohranim očevima se u javnosti malo govori, što ne znači da ih nema. Imali smo prilike da, otkako je počela nova sezona, čujemo replike poput “kakva je to majka koja je ostavila svoje dete” itd. Da li je odlazak jednog od roditelja opravdan time da su bolest, sram, požrtvovanost, jači od ljubavi prema sopstvenom detetu?

Kompleksna je to tema i razlikuje se od slučaja do slučaja ali iz ove perspektive mogu da kažem da ne znam šta bi me nateralo da ostavim svoje dete i želim da nikada i ne saznam, rekao je Stevan.

Otkako je počela nova sezona, kakve poruke dobijaš na društvenim mrežama poslednih dana?

Pitaju za frizuru i novi stajling. Zašto se ne ošišam, pišu da sam lepši bez brade. Ali nije stvar u tome šta je lepše, nego šta je tačnije. Luka pati, prolazi kroz težak period i estetika nije stvar na koju trenutno obraća pažnju.

Glumac je svojevremeno od scenariste Žarka Jokanovića tražio manje snimajućih dana, kako bi svaki slobodan trenutak proveo sa suprugom i ćerkom.

Radim na više frontova i već dugo nemam slobodne dane. Svaki slobodan dan pokušavam da završim stvari koje inače ne mogu zbog snimanja ali gledam da sa devojkama provedem što je više vremena moguće. Rosa je sve slađa i sve mi je teže da izađem iz kuće, priznaje Stevan.

Sudeći po tome da je Sofija trenutno u svojim mislila uverena da će se udati za tebe. Da li ćeš imati snimajuće scene sa njom?

I ja još uvek čekam da vidim šta je Žarko smislio. Za sad smo se možda jednom sreli na snimanju.

S obzirom na to da ne smeš ništa da nam otkrivaš, možeš li reći sa kim si do sada imao najviše snimajućih kadrova?

Čini mi se da su mi u ovoj sezoni partneri malo raznovrsniji ali mislim da i dalje najviše snimam sa Lukom.

Kao što smo već pomenuli, glumac trenutno ima nešto drugačiji imidž. Pustio je kosu i bradu, a priznaje da bi za ulogu učinio i mnogo više.

Za dobru svrhu i dobar lik bih uradio sve što bih mogao da opravdam.

A na šta ne bi pristao zarad uloge?

Na gaženje ličnih principa. Na političku aktivnost.

Uskoro se glumačkoj ekipi priključuje legendarna Mira Banjac. Stevan je već imao prilike da sa njom deli kadar u seriji „Zvezdara„.

Mnogo se radujem što ću opet imati priliku da je vidim i radim sa njom. Ne moram da je pitam za savet, samo ću da uživam u njenom prisustvu.

SPECIJALIZANT: Premijera 5. sezone od 22. februara na kanalu FOX Life

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printskrin

Izvor Film i TV/Prva.rs

 

Advertisement