Connect with us

Domaće serije

IGRA SUDBINE Otkrivamo: Evo KO je stvarno Vasilisa SMOLENSKI! I koji je njen veliki PLAN?

Za ovo ne zna čak ni NIKŠA!

Published

on

Igra sudbine Vasilisa Smolenski

Igra sudbine obogatila je novu sezonu zanimljivim likovima, a verovatno i najintrigantniji je dama sumnjivog morala i još sumnjivijih planova Vasilisa Smolenski. Bliska “prijateljica”  Nikše Korlata (Boris Pingović) i ambiciozna poslovna žena koja se, pre svega, bori za svoj ineters.

Ovu neobičnu junakinju dočarala je Snežana Jeremić Nešković (43). Šarmantna glumica u privatnom životu je, kako otkriva, posve drugačija. Nežna je i krhka, sa osmehom koji krije tugu i priču o gubitku sina, koji je pre osam godina preminuo samo sedam dana nakon rođenja. Maleni Mihajlo, začet vantelesnom oplodnjom, izgubio je borbu za život usled srčanih problema, a Snežani i njenom suprugu Predragu Neškoviću ostao je ogroman ožiljak u srcu, tuga i bol.

– Bilo je to 2013. godine. Za mene je to godina sreće, nade, isčekivanja novog života i, naravno, silno željenog deteta. Iskusila sam kako je biti majka, i mada je trajalo kratko, bilo mi je drago što sam videla i osetila sina. Posle toga nam je trebalo tri godine da ožiljci zacele, da se odmorimo i krenemo u novu borbu, jer je vantelesna oplodnja velika mentalna i fizička borba. Ko to nije prošao, ne zna o čemu govorim – kaže.

Smrt sina Snežana nikada nije prebolela, jer postoje tuge koje ni vreme ne leči, samo ih malo ublaži kako bi čovek, bez obzira na sve, mogao da nastavi da živi. Hrabra kakva jeste, nadljudskom snagom uspela je da krene dalje, da pomoću vantelesne oplodnje rodi ćerku Juliju (4,5) i sina Viktora (3), nastavi da glumi i nađe razlog da se opet raduje životu.

– Želja da opet budem majka bila je ogromna. Hrabrosti mi nikada nije manjkalo kada je takav cilj u pitanju. Najveća podrška na prvom mestu bio mi je moj suprug Predrag, a onda moja mama Pavica i prijatelji.

Strepnja je obeležila obe Snežanine trudnoće, nije stizala ni da se raduje od straha i neizvesnosti, ali zato danas uživa sa svojim mališanima, srećna što su njeni snovi ispunjeni.

– Provodimo kvalitetno vreme kad smo zajedno, mnogo pričamo, bez televizora i telefona. Kreativno i sadržajno. Radujem se svakom novom danu s njima i tome da su moji snovi ostvareni. Sve želje koje imam su one osnovne životne. Da smo svi zdravi i da su ljudi oko mene srećni, jer tako sam i ja srećna.

Na poslovnom planu, kaže Snežana, uvek je turbulentno, ili sve, ili ništa.

Igra sudbine Vasilisa Smolenski (1)

– Trenutno je umereno turbulentno. Sinhronizujem crtane filmove dvaki dan, tako da se uloge tu nižu same od sebe, jedna za drugom. Uloga u seriji „Igra sudbine“ je jako lepa. Kao što su svi likovi u ovoj seriji bogati koloritom karaktera i osobina, takva je i moja Vasilisa Smolenski, jaka i moćna žena, sa opasnim ambicijama. Verujte, očekuje nas najuzbudljivija sezona do sada. Atmosfera na snimanju je divna i radujem se svakom radnom danu. Predstave nemam nove u planu, igram samo stare, koje su već na repertoaru. Nijednu ulogu ne želim previše, sve su dobrodošle.

Glumica ne krije da je imala tu sreću da joj glumac Nebojša Dugalić bude profesor glume, jer je ljubav bila obostrana.

– Obožavala sam Nebojšu kao profesora, on mi je svojim znanjem mnogo pružao, tako da sam i ja uzvraćala trudom i zalaganjem, a on je to cenio. I dan danas me predstavlja kao jednog od njegovih najboljih studenata, što mi je velika čast, a moram priznati da mi i veoma laska.

Igra sudbine Vasilisa Smolenski (2)

Sa kolegom Borisom Pingovićem u seriji „Igra sudbine“

Snežana je rođena u Beogradu, ali je do polaska u srednju školu živela u Pančevu.

– Detinjstvo pamtim po tome što sam morala brzo da odrastem, pa se baš nisam dobro uklapala sa svojim vršnjacima. Talenat za glumu sam pokazivala još u osnovnoj školi, ali me dramske sekcije nisu interesovale. Tek kasnije sam u srednjoj školi dobila glumu kao predmet, i tada sam shvatila da je to moj budući poziv.

Pre nego što se posvetila glumi, Snežana je mislila da će biti balerina.

– Balet je definitivno moja prva ljubav. Završila sam nižu baletsku školu „Jovan Bandur“ i srednju baletsku školu „Lujo Davičo“. To mi je sigurno pomoglo u tome da odmah posle studija počnem da radim u Pozorištu na Terazijama, gde sam stalni saradnik evo već 18 godina.

SPECIJALIZANT: Premijera 5. sezone od 22. februara na kanalu FOX Life

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printskrin

Izvor Film i TV/ Blic Žena

 

Advertisement