Connect with us

Domaće serije

EKSKLUZIVNO FOTO Milan Marić u društvu ATRAKTIVNE plavuše na proslavi poslednje klape DRŽAVNOG SLUŽBENIKA!

Ko je lepotica sa kojom je proveo veče?

Published

on

Drzavni-sluzbenik-3-Milan-Maric

Državni službenik 3 na kanal Superstar premijerno i ekskluzivno stiže u aprilu, donoseći nam nove avanture Lazara Stanojevića i njegovog tima agenata službe državne bezbednosti. Glavna opasnost ovog puta je korona. Tema svima nam veoma bliska, a kako nam je Milan Marić, glavni glumac popularnog serijala, objasnio, „Državni službenik“ ovom temom pozabaviće se sa aspekta rizika koje sa sobom po državu i građane nosi jedna takva vanredna situacija.

Povodom poslednje klape i završetka snimanja u jednom poznatom beogradskom restoranu krajem prošle nedelje priređena je proslava i druženje ekipe „Državnog službenika“ sa  medijima i obožavaocima serije. Žurka je protekla u veseloj atmosferi, plesu i uživanju uz živu muziku, što su sve sitnice koje su nam nedostajale tokom prethodne dve godine.

Milan Marić na zabavi se pojavio nešto iza 21.00 u društvu njegove lepše polovine iz serije, glumice Vaje Dujović, koja u popularnom trileru glumi Lazarevu suprugu Anu Stanojević. U holivudskom stilu, doduše bez crvenog tepiha, ali uz mnoštvo bliceva neumornih fotografa koji su se potrudili da ovekoveče dolazak mladog glumačkog para veče je moglo da počne.

– Izjave ćemo unutra – duhovito je odgovorio okupljenim novinarima Marić, odeven u elegantno sportsko bež odelo, ne krijući da bi prohladno februarsko veče rađe nastavio na zabavi u restoranu. Popularni par, već na vratima su sačekali mnogobrojne kolege, prijatelji, obožavaoci, i naravno – još fotografa. Milan i Vaja su profesionalno odužili svoj danak popularnosti i okupljenim novinarima, a pažnja koju je privukao događaj samo govori u prilog velikom uspehu serije „Državni službenik“, ali i činjenice da Milan Marić nesumnjivo postaje jedan od najpopularnijih domaćih glumaca.

Nakon nekoliko intervjua, glumci su prepustili uživanju uz dobru muziku i još bolje društvo, a Milan je sa posebnim oduševljenjem pozdravio jednog od idejnih tvoraca serije „Državni službenik“ scenaristkinju Natašu Drakulić, kojoj, kako je to ranije već napomenuo duguje veliku zahvalnost za uspehe koje je postigao u karijeri.

Ipak, našu pažnju je privukla jedna druga dama kojoj je Marić posvetio posebnu pažnju te večeri. Reč je o misterioznoj plavokosoj lepotici s kojom je Milan proveo veći deo večeri, često u veoma bliskom razgovoru, a o kolikoj bliskosti je reč možete proceniti i na našoj paparaco fotografiji. Nismo se mogli, a ne zapitati – ko je misteriozna plavuša kojoj je Marić šaputao na uvo te večeri?

Milan Marić plavuša

Ko je atraktivna plavuša i šta to tako važno šapuće Milanu na uvce? Hmm…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo/Printskrin

Izvor Film i TV

 

Advertisement