Connect with us

Domaće serije

MOČVARA 2 stiže na SUPERSTAR! Ovo je TAČAN datum PREMIJERE! A evo i kada se emituje na RTS!

Evo kada gledamo novih 10 epizoda

Published

on

Močvara 2

Močvara nakon velikog uspeha koji je postigla prva sezona serije vraća nam se sa novim ciklusom. Uigrana ekipa sa kreatorima serije Olegom Novkovićem i Milenom Marković na čelu, udružila je snage i u drugoj sezoni, koja će publici doneti još intrigantniju priču, a koja premijerno počinje da se emituje na kanalu Superstar od petka 11. marta petkom, subotom i nedeljom od 21.00.

Novih 10 epizoda, koje će se stilski i vizuelno naslanjati na prvu sezonu, publici će doneti nove priče u kojoj inspektor Nikola Krsmanović (Goran Bogdan) istražuje niz okružnih ubistava, ali istovremeno otkriva tajnu vlastitog porekla. Inspektor Nikola Krsmanović dobija dostojno naslednika u liku Atile Varge koga tumači mladi vojvođanski glumac Robert Ožvar.

Radnja nove priče “Močvare” je smeštena u Senti, u naizgled idiličnom vojvođanskom mestu na obali reke, gde nekoliko porodica živi, vlada i odlučuje o životu i smrti. U novim epizodama publika će moći da vidi kako se inspektor Nikola menja i kako je spreman da prašta, kao i šta će se sa njim novo događati, a to sve mogu da budu ključna pitanja za razvoj nekih novih priča.

Pored osveženja u novim vojvođanskim glumcima, poput Roberta Ožvara, tu su i Miloš TimotijevićSonja Kolačarić i Marko Janketić.

Na RTS 1 serija počinje da se prikazuje u subotu 12. marta od 21.00, a novih 10 epizoda emitovaće se subotom i nedeljom.

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs

Advertisement