Connect with us

Sadržaj epizoda

Igra sudbine 440. epizoda: Matija počinje da radi za Nikšu! Vid Coletu otkriva VELIKU TAJNU!

Evo o čemu je reč!

Published

on

Igra sudbine 440

Igra sudbine 440. epizoda koja je na programu u utorak, 1. marta od 20.00 na TV Prva donosi takav haos da vam neće biti dobro sledeće dve nedelje. Srećom, moraćete da se priberete u rekordnom roku, jer tempo neće biti nimalo sporiji.

Matija počinje da radi kod Nikše u firmi, a prva koja mu se nabacuje je Tea, desna ruka Nikšine supruge i nekadašnja Riterova sekretarica. Ni Vida prošlost ne ostavlja na miru, pa tako je svom ocu ipak priznao da je Dina u stvari Lukina ćerka.

Iako se javno izvinio Olegu i Mili, Aleksa veruje svojoj ženi, ali ipak ga zanima šta je to Ada videla, zbog čega dolazi kod nje po istinu.

Glavne uloge u seriji Igra sudbine 440. epizoda igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Milica Tomašević, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Danica Ristovski, Snežana Savić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Ammar Mešić, Danina Jeftić, Lidija Vukićević, Mina Lazarević, Ivan Tomović, Ivana Panzalović, Slobodan Stefanović…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo / Prva

Izvor Film i TV

Advertisement