Connect with us

Sadržaj epizoda

IGRA SUDBINE donosi NAJVEĆI ŠOK! Una ZVRK čeka ZAVIŠINO DETE?

Zavišina tajna prošlost se polako otkriva

Published

on

Igra sudbine 443 (3)

Igra sudbine 443. epizoda doneće nam toliko iznenađenja koliko ih u dosadašnjih 400 i kusur epizoda nismo videli na jednom mestu. Zato, pripremite kokice i čekajmo zajedno taj petak, 4. mart u 20.00 na TV Prva kao zapete puške.

Zaviša je postao sumnjiv onoga momenta kada se saznalo da godinama pati za Sofijom Šubarević, a da je sa Nadom samo iz čiste koristi. Njegova životna priča dobija novu dimenziju, kada u restoranu sreće vaspitačicu Unu i jasno stavlja do znanja da su oni nekada imali nešto..

Ada uvek ima plan. Zato je odlučila da se sastane sa Petkom, prvi čovekom Nikše Korlata, ne bi li saznala ko sada preti njenoj porodici.

Baronica Donka poziva Marinka na piće i moli ga za uslugu. Zauzvrat, ona će mu otkriti ime osobe u policiji koja zna ko je ubio Višnju.

Sofija Šubarević se vraća u Kan holding i zajedno sa Matijom dolazi na sastanak. Iako svi znaju njenu istoriju bolesti, nikome nije svejedno.

Ada smatra da je Sofiji mesto pod okriljem porodice Kanački, a hoće li joj se to obiti o glavu – videćemo.

Glavne uloge u seriji Igra sudbine 443. epizoda igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Milica Tomašević, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Danica Ristovski, Snežana Savić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Ammar Mešić, Danina Jeftić, Lidija Vukićević, Mina Lazarević, Ivan Tomović, Ivana Panzalović, Slobodan Stefanović…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo / Prva

Izvor Film i TV

Advertisement