Connect with us

Sadržaj epizoda

Kolo sreće 127. epizoda: Kosta i Elena su U VELIKOJ OPASNOSTI! A evo i ZBOG KOGA!

Uskoro bi ceo svet mogao da sazna za njihov plan!

Published

on

Kolo sreće 127. epizoda koja se na TV Prva emituje u petak, 4. marta od 21.00 otkriće nam da Kostini i Silvijini planovi nailaze na veliki problem. A evo i ko je kriv za sve!

Pobesneli Andrija ostavlja kod ljube pisanu poruku za Vanju. Nebojša prepričava Petru dešavanja u kući. Žali mu se da je Goca počela da snima rijaliti i da ih po ceo dan snima po kući. Ukoliko se ti snimci pojave na društvenm mrežama, njihov pokvareni plan bi mogao da propadne. Nebojša predlaže da uzmu pare koje su do sada prisvojili i da pobegnu, ali Petar ne želi da ide nigde dok ne otme sve! Na veliko zaprepaštenje, Drini se na telefon javlja Fiona!​

Glavne uloge u seriji Kolo sreće 126. epizoda tumače: Nela Mihailović, Voja Brajović, Ljiljana Dragutinović, Jadranka Selec, Ljubinka Klarić, Jana Milić Ilić, Zoran Pajić, Jelena Rakočević, Anja Mit, Jelica Sretenović, Milenko Pavlov, Goran Radaković, Andrej Šepetkovski, Vjera Mujović, Dubravko Jovanović, Tamara Radovanović, Tijana Pečenčić, Nikola Šurbanović, Miloš Đuričić, Nikola Malbaša, Ivan Zablaćanski, Ivan Ivanov, Jelena Puzić, Jovana Jelić, Dragana Đurđević, Rade Ćosić, Katarina Živković, Ivana Adžić i mnogi drugi.

SPECIJALIZANT: Premijera 5. sezone od 22. februara na kanalu FOX Life

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printskrin

Izvor Film i TV

Advertisement