Connect with us

Domaće serije

IGRA SUDBINE Otkrivamo: ODAKLE se znaju ZAVIŠA I ZVRK? I zašto ga se ona PLAŠI?

Da li je ON otac njenog DETETA?

Published

on

Igra sudbine 443 (4)

Igra sudbine ne prestaje da nas iznenađuje u novim epizodama. Taman što je Luka vratio svoj prvobitni izgled i odbacio bradu i frizuru očajnog napuštenog supruga i oca, pa nekako Časlavu objasnio da će morati jednu Unu da ostavi u prošlosti zbog neke nove Une, usledio je novi šok. Naravno, toga Luka još nije svestan, ali uskoro će biti.

Dok Ada bije svoju bitku protiv nevidljivog neprijatelja, te pristaje na sastanak sa Petkom, Sofija Šubarević dolazi u Kan Holding, pretpostavljate na opšte zaprepašćenje svih prisutnih.

Marijana je izvisika za ministarsku fotelju, pa je prihvatila drugu – fotelju u kabinetu direktorke Adine nove televizije. Milevica Tankosić novi je saveznik Nikše Korlata, što znači da Vukašinova dojučerašnja ljuba, ali i majka njegove ćerke – prelazi u protivnički tim.

I ništa od toga ne bi bilo tako strašno da nije poslednje scene u najavi za novu epizodu. Sledi najveći šok. U restoran gde se Una našla sa prijateljicom na kafi ulazi niko drugi do Zaviša. I pokazuje svoje pravo lice – nasilničko i puno mržnje, i to prema Uni Zvrk. Ispostavlja se da se njih dvoje znaju od ranije i to veoma dobro. Možda, čak do te mere da je on otac deteta koje nosi? Ono što je jasno jeste to da su njih dvoje ranije bili veoma bliski, budući da je on taj koji joj je, kako saznajemo, dao nadimak – ZVRK.

Glavne uloge u seriji Igra sudbine 443. epizoda igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Milica Tomašević, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Danica Ristovski, Snežana Savić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Ammar Mešić, Danina Jeftić, Lidija Vukićević, Mina Lazarević, Ivan Tomović, Ivana Panzalović, Slobodan Stefanović…

„Uvod u anatomiju“ i „Vatrogasna stanica 19“ vraćaju se 3. marta na FOX LIFE

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Izvor Film i TV

 

Advertisement