Connect with us

Domaće serije

UBICE MOG OCA 6 Poznati SVI DETALJI nove sezone! Evo ŠTA nas očekuje u nastavku!

Napokon ćemo videt LICE ubice Aleksandrovog oca

Published

on

Ubice-mog-oca-sezona-5-epizoda-8

Ubice mog oca 5 tokom 12 epizoda koje smo gledali na kanalu Superstar, kao i na TV Prvoj prethodnih nedelja napravile su neverovatan zaokret u priči, izmamivši na svetlo dana onoga koji je direktno pucao u oca Aleksandra Jakovljevića. U novom ciklusu čija snimanja počinju ovih dana, a koji bi trebalo da se emituje krajem ove ili početkom sledeće godine, napokon ćemo videti i lice čuvenog Curnaja, a ko će ga glumiti, scenaristkinja serije Nataša Drakulić u razgovoru za TV Novosti još nije htela da otkrije.

– Ko igra čuvenog Curnaja, čoveka koji je direktno ubio Aleksandrovog oca, još ne smem da otkrijem, ali je reč o jednoj velikoj regionalnoj zvezdi. Taj koga želimo za ovu ulogu hoće da igra i trenutno se dogovaramo oko termina za snimanje – kaže Nataša, otkrivši da će u novim epizodama biti nastavljena glavna linija priča, i da će uslediti direktno suočavanje Aleksandra sa ubicom njegovog oca. Centralna tema serije ovog puta je teška bolest zavisnosti koja uništava ne samo zavisnika već i njegovu porodicu i one koji ga vole. U početku je i samo društvo tolerantno prema uzroku zavisnosti, ali đavo kad-tad dođe po svoje. Tada se razara porodica, gube poslovi, veze, prijateljstva, a na kraju i životi – poručila je scenaristkinja dodavši da je podnaslov šeste sezone „Začarani krug„.

– Čovek misli da može sam, da to nije ništa strašno, da je sve lako, samo obična zabava, druženje, a onda dođe do dna. Sve to utiče na naše glavne likove. Oni jesu profesionalci i naviknuti su na sve strahote tog posla, ali se menjaju zajedno sa radnjom priče, pogotovo inspektor Mirko Pavlović (Mirko Janketić) koji ima porodicu – kaže Drakulićeva, istakavši da će nova sezona imati i mnoga glumačka pojačanja, među kojima su i zvezda serije „Klan“, Aleksandar Dimitrijević, Srđan Miletić, Miloš Vlalukin, Tarik Filipović, Sonja Damjanović, Sanja Jovićević Popović, Goran Jokić i Slobodan Perišić.

SPECIJALIZANT: Premijera 5. sezone od 22. februara na kanalu FOX Life

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Izvor Film i TV/TV Novosti

 

Advertisement