Connect with us

Domaće serije

Nikša Korlat je u seriji IGRA SUDBINE najveći NEGATIVAC, ali privatno je preživeo VELIKU DRAMU!

Ovo je najveći strah koji je proživeo u životu!

Published

on

Igra sudbine Nikša

Glumca Borisa Pingovića publika trenutno gleda u najpopularnijoj seriji „Igra sudbine„, u kojoj tumači lik Nikše Korlata, glavnog bosa i negativca treće sezone.

O njegovom privatnom životu se ne zna mnogo. Poznato je da je u srećnom višedecenijskom braku, da ima dvoje dece i da mu je koleginica Nela Mihailović ujedno i venčana kuma.Pingović kadkad objavi neku fotografiju iz privatnog života na svom Instagram profilu, pa je tako sve iznenadio kada je objavio ćerkinu fotografiju sa mature. Opis objave je posebno dirnuo njegove pratioce:

„Trudim se da ne budem previše privatan na official profilu, ali nekada neke stvari budu jače od tog truda… Dok smo je vozili sa ,,makeup-a“ i ,,frizure“, na matursko veče, prolazimo pored Narodnog fronta i pitam je da li zna da je tu rođena, a ona mi lakonski reče nešto kao ,, Stvarno, baš super…“. A meni prođe kao film kroz dušu sećanje na hladni, ali sunčani dan poznog novembra , te 2002. godine, kad sam je izneo u korpici i trepereći uneo u Jugo 55, pa odneo u naših 34 kvadrata, srećan što je preživela i pobedila u svojoj prvoj životnoj bitki koju je tih dana vojevala u inkubatoru… I prođe vreme…meni. Nju tek čeka njeno… Moja Lena…maturantkinja“, napisao je ranije Boris Pingović.

SPECIJALIZANT: Premijera 5. sezone od 22. februara na kanalu FOX Life

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printskrin

Izvor Film i TV

Advertisement