Connect with us

TV

Jugoslava Drašković OTKRIVA ko će da postane DOBAR a ko LOŠ u seriji IGRA SUDBINE

Velika iznenađenja tek slede

Published

on

Jugoslava-Draskovic-Igra-sudbine

Glumica Jugoslava Drašković, koja glumi Božidarku Šubarević, priznaje da joj je veoma žao što su mnogobrojni glumci napustili treću sezonu serije “Igra sudbine”. Naime, prvobitno je bilo zamišljeno da domaća sapunica ima dve sezone, međutim, zbog velikog interesovanja publike pre nekoliko meseci odlučeno je da se snima i treća sezona.

– Šta će naš scenarista Žarko Jokanović još smisliti, to trenutno ne znam. Biće mnogo novih glumaca. Bilo nam je žao što je većina glumaca napustila projekat. Nažalost, život ide dalje. Glumci su prihvatili projekte dok još nisu znali da će se treća sezona snimati – poručuje Jugoslava Drašković i dodaje:

– U trećoj sezoni serije “Igra sudbine” možete da očekujete svašta. Likovi koji su bili dobri postaće lošiji, dok oni koji su bili loši postaće bolji. Proći će kroz potpunu katarzu i odrastanje u samoj seriji – kaže glumica, koja napominje da će se serija snimati dok god bude postojalo interesovanje publike za nju.

– Dok god publika bude tražila nove epizode, mi ćemo da snimamo seriju. Pod broj jedan, izdvojio nas je zanimljiv scenario, Žarko Jokanović toliko dobro piše da vam serija nikada ne dosadi. Pod broj drva, glumci, energija, naša želja da napravimo što bolji i gledaniji projekat, dovela nas je do tog stadijuma da trenutno imamo najgledaniji projekat kada se uporede sve televizije – ističe Jugoslava i za kraj otkriva da pored glume ima još dva biznisa.

– Postoje novi projekti na kojima radim. Moja firma se bavi distribucijom domaćih filmova. Imam dva biznisa, distribuciju domaćih filmova i ujedno se bavim njihovim premijerama.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo Prva

Izvor Blic

Advertisement