Connect with us

Sadržaj epizoda

Igra sudbine 445. epizoda: ŠOK! Luka ŽENI HANU? Zvrk mu je SLOMILA SRCE!

Lilini snovi se OSTVARUJU!

Published

on

Igra sudbine 445

Igra sudbine 445. epizoda doneće nam još jedan veliki šok od kog će se gledaoci teško oporaviti. Iako je Luka ludo zaljubljen u Unu Zvrka ona mu je na njegovo udvaranje dala odičan odgovor. Ali to nije ono najgore što nas čeka. Teški dani nadvijaju se i nad Adinom, ali i nad sudbinom Kan Holdinga.

Ada je opet tužna jer je do nje došla informacija da je Nikša Korlat kriv za ubistvo njenog brata Dalibora. Ivan pokušava da je oraspoloži na sve načine, pa joj tako svira gitaru u krevetu.

Luka se toliko zaljubio u Zvrka, da je teško podneo njeno odbijanje kada je sa cvetom došao na njena vrata. Ali, tetka Lila za njega ima druge planove. Dovela je u kuću Hanu i svima razglasila da je ona nova Lukina žena.
Nikša polako plete mrežu u Kan holdingu, ali mu je ostao da još samo Olega pridobije na svojoj strani. I za njega ima poseban plan i način kako da ga uceni…

Glavne uloge u seriji “Igra sudbine” epizoda 445 igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Olja Lević, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Danica Maksimović, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Snežana Savić, Milica Tomašević, Ammar Mešić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Daniela Kuzmanović, Milan Bosiljčić, Danina Jeftić, Bojana Grabovac, Jugoslava Drašković, Lidija Vukićević, Tijana Maksimović, Ivan Tomić, Saša Joksimović, Stojan Đorđević, Marko Jovičić, Arsenije Tubić, Kristina Savić, Elvira Aljukić…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printskrin

Izvor Film i TV

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printscreen

Advertisement