Connect with us

Domaće serije

IGRA SUDBINE Otkrivamo: Evo KAKO će se MIRA BANJAC zvati u SERIJI! Smeh DO SUZA!

Umrećete od smeha kada čujete NJENO IME!

Published

on

Mira Banjac Igra sudbine

Jedna od poslednjih legendi jugoslovenskog film, glumica Mira Banjac, kao što je već poznato pridružiće se ekipi „Igre sudbine„, a fanovi s nestrpljenjem čekaju da saznaju kako će se lik koji igra Mira Banjac uklopiti u priču. O tome da će Mira tumačiti lik gospođe koja dolazi iz Amerike da zavede red u porodice Kanački i Ožegović i da će biti nalik Margaret Tačer, već smo saznali. Međutim, sada ekskluzivno otkrivamo i kako će se Mira Banjac zvati u seriji.

Naime, scenarista serije „Igra sudbine“ krstio ju je sa Žake! Ime koje, sigurni smo, sasvim odgovara njenom živopisnom karakteru.

Naime, Mirina junakinja je nalik engleskoj kraljici, a neće joj nedostajati ni stava zbog kog će se za njom uvek dizati prašina.

Ona stiže kao slamka spasa za porodice Kanački i Ožegović, kako bi zavela red nakon haotičnih dešavanja.

Kako je glumica pre nekog vremena navela, „Igra sudbine“ bila je jedini projekat koji je prihvatila, jer joj je potrebno vreme da se odmori od mnogobrojnih filmova i serija koje je snimala tokom prethodne dve godine.

Društvo u seriji Miri će praviti njene mlađe kolege, među kojima ima mnogo onih koji su se seriji pridružili u najnovijem ciklusu. Slobodan Stefanović, Miroljub Turajlić, Jelena Jovičić i Milan Pajić samo su neki od više od 20 novih glumaca koji su se ekipi pridružili u trećoj sezoni.

SPECIJALIZANT: Premijera 5. sezone od 22. februara na kanalu FOX Life

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printskrin

Izvor Film i TV

Advertisement