Connect with us

Sadržaj epizoda

Igra sudbine 446. epizoda: ŠOK! Una Zvrk NIJE TRUDNA! Ona je…

Una ima tajnu kojoj se NIKO nije nadao

Published

on

Igra sudbine 476

Igra sudbine 446. epizoda koja se na programu TV Prva emituje od 20.00 u sredu, 9. marta donosi nam uzbudljiv preokret kada je reč o liku Une Zvrk. Luku čeka iznenađenje kom se nije nadao!

Oleg traži Galinu pomoć, stavljajući do znanja da su oni mnogo više od kolega.

Aleksa i Mila pozivaju Luku na večeru, koji po dolasku u restoran, doživaljava veliko iznenađenje kada ugleda ko još sa njima sedi za stolom. Luka traži savet od Ivana, pitajući ga kako je preživeo Olgin odlazak.
Nakon što se saznalo da Una ipak nije trudna, ona priznaje koleginici da je muči nešto drugo i da je to njena realnost sa kojom mora da se pomiri.

Glavne uloge u seriji “Igra sudbine” epizoda 446 igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Olja Lević, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Danica Maksimović, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Snežana Savić, Milica Tomašević, Ammar Mešić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Daniela Kuzmanović, Milan Bosiljčić, Danina Jeftić, Bojana Grabovac, Jugoslava Drašković, Lidija Vukićević, Tijana Maksimović, Ivan Tomić, Saša Joksimović, Stojan Đorđević, Marko Jovičić, Arsenije Tubić, Kristina Savić, Elvira Aljukić…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printskrin

Izvor Film i TV

Advertisement