Connect with us

Domaće serije

IGRA SUDBINE Gledaoci rekli SVOJE! OVE likove bi trebalo IZBACITI IZ SERIJE! POD HITNO!

Ovi likovi NAJVIŠE NERVIRAJU gledaoce!

Published

on

Igra sudbine Lila (1)

Igra sudbine od starta nove sezone pokrenula je takav zemljotres komentara i reakcija da bi cunami talasi izazvani tektonskim poremećajem tog kalibra potopili celu planetu i imali bismo novi Potop. Međutim, lađa zvana “Igra sudbine” preživela je, i dalje – plovi. Statistika i izveštaji gledanosti pokazuju punim jedrima, ali to ne znači da su svi koji prate tu plovidbu zadovoljni onim što imaju priliku da prate.

Tokom tri sezone serije, najmerodavnije kritičare, i kada je reč o pohvalama, ali i o kuđenju emitovanih epizoda, našli smo među forumašima, jer je, čini se, na forumima sloboda mišljenja i dalje – najveća, a kritika najobjektivnija.

Zato smo se poveli utiscima forumaša, te u nastavku prenosimo neke od komentara o novoj sezoni. Ono na šta smo se najviše fokusirali jesu stavovi o novim likovima koji su od početka trećeg ciklusa prisutni u seriji. Pa, evo šta kažu forumaši. Ko im je po volji, a ko nije?

– Šta znam, meni je ova serija uvek nekako bila draga, bez obzira što realno i nije neki kvalitet. Polovinom druge sezone su počeli malo da odugovlače, ali treća sezona mi je čak mogu da kažem i ok. Slažem se da za decu baš i nije, i da bi trebalo da je stave u neki kasniji termin kao npr. od 23h, ali meni lično je nekako došlo kao osveženje. U drugoj sezoni je došlo do ogromnog pada i nedostatka ideja, a treća mi je jako drugačija od drugih stvari koje mogu da se pogledaju na televiziji, zanimljiva je. Jeste da su „upropastili“ odnose glavnih likova, ali život nije bajka i „živeli su sretno do kraja života“. Koliko samo u pravom životu ima parova kojima je pre braka sve med i mleko i onda se nakon godinu dana više ne podnose i razvedu iako imaju dete. Ovo je sve nažalost realnost, i oni to dobro projektuju u seriju za sad – poručuje neko pod nadimkom “Idealna žena”.

– Meni Gala ima jako simpatičan naglasak kao i svi Crnogorci, ali mi je istovremeno i jako iritantna, kao i Oleg, i ona Silvana, Silvija, kako li već. Trenutno, tri najgore ličnosti u seriji. Mada, Nada ih polako pristiže, sve sa svojim Zavišom. Žao mi je Mile – smatra marsha.

– Žarko ako čitas ovo molim te odustani od ovih scena iz teretane. I izbaci ih iz svih epizoda koje su snimljene do sada – smatra Oki 91.

– Većina scena iz ove sezone deluje kao da počinje porn. Isto tako ona prva scena u teretani. Jedna po jedna „plastikara“ ulazi dok ih oni što tamo rade odmeravaju. I još komentar Stefanovića u toj sceni da treba da se premeste u zasebnu prostoriju… – piše eurocrem.

Forumaš Ezra Fitz bio je i najkonkretniji, te poručuje: Što se tiče novih likova pola njih je suvišno. Prvo od onih trojice u teretani, jedan lik je sasvim dovoljan, druga vaspitačica pored Zvrka je nepotrebna. Takođe, svi likovi na fakultetu, ona Olgina prijateljica, Silvana, onaj sekretar…. I da ne nabrajam ostale. Što se starih likova tiče, iako mi je najsmešniji negativac ( kao iz crtanih filmova, da se ne ponavljam) Donka je odavno izgubila svaki smisao u seriji. Smicalice koje smišlja, a koje nikako da ostvari gledamo već skoro 500 epizoda. Žaklina (takođe mi je ranije bila omiljeni lik) dosta je imala lepih scena sa Pančetom, Vukašinom. To mi se dopalo, ali odavno se ništa konkretno sa njenim likom ne dešava. Katarina (lik koji nije vredna ni pomena); Klaudija (osim kratke veze sa Matijom i Brunerom) njen lik apsolutno ništa konkretno nije uradio. Sad nešto kao pokušavaju, ali opet je to kratkog daha. Imalo je dovoljno vremena da se napravi pravi zaplet što se njenog lika tiče, a ovako je nekako na brzinu napisano sve vezano za nju. Ima ih još sigurno.

Ovo su samo neki od više hiljada komentara na popularnom Ana forumu. Slažete li se sa njima?

 

SPECIJALIZANT: Premijera 5. sezone od 22. februara na kanalu FOX Life

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printskrin

Izvor Film i TV

Advertisement