Connect with us

Domaće serije

IGRA SUDBINE Donosi NOVI ŠOK! Una se VRAĆA iz Amerike? A evo i KADA!

Hoće li Una ponovo biti sa Lukom i Aleksom?

Published

on

Igra sudbine Una

Igra sudbine do sada je napravila toliko zapleta da je i samom scenaristi Žarku Jokanoviću teško da rasplete sve što je do sada zapleo i zamrsio u ovoj uzbudljivoj TV priči koja ne prestaje da intrigira domaću javnost već treću godinu. Rejting ne pada, baš kao ni interesovanje publike za nove avanture junaka. Stari tim osvežen je novim likovima. Istina, publika nije najbolje odreagovala na to što su neki bivši miljenici izostalu u novim epizodama, ali kao što je vreme pokazalo – bez svakoga se može.

Igra sudbine nastavila je svoju, kako se pokazalo, potpuno novu priču, a nas je zanimalo kakav je stav gledaoca o novim epizodama. Postoji određena kontradiktornost koja nas sve zbunjuje. Publika je nezadovoljna, ali opet – gledanost ne pada. Zašto je to tako.

Kako smo otkrili na popularnom forumu, na kom je temi „Igra sudbine“ posvećeno više od 1.000 stranica, a fanovi ne samo da su posvećeni, već su veoma strastveni u komentarisanju, sugestijama i kritici, zajednički zaključak forumaša je da se, bar kada je o njima reč – treća sezona nikada nije dogodila.

Mali je broj onih koji je seriju nastavio da gleda istim intenzitetom kao tokom prva dva ciklusa, što se može zaključiti i na osnovu manjeg broja komentara u poslednjih mesec dana. Ipak, iako ne gledaju redovnos svaku epizodu od početka do kraja, kako većina njih priznaje – epizode na nedeljnom nivou „prevrte“ kako bi videli da li se dogodilo nešto važno što je promenilo dalji tok radnje.

Zanimljivo je da je većina njih sa odobravanjem prihvatila novu junakinju Unu Zvrk koju je u seriji dočarala glumica Tijana Upčeva, ali ono što je nama privuklo pažnju jesu neke ideje o nastavku serije koje bi zaista mogle biti zanimljive, i koje bi se zaista mogle i dogoditi do kraja ove sezone.

Prema mišljanju mnogih Una Hristić, koju je u seriji tumačila Dragana Mićalović, do kraja serije morala bi se vratiti u seriju, jer je nemoguće da neko koliko god da je bolestan, zauvek ostane u izolaciji daleko od deteta kome je majka. Kako se navodi u komentarima, Una Hsristić je trenutno u Americi, smeštena u najboljoj medicinskoj ustanovi na svetu za endokrinološke i druge zdravstvene poremećaje, te bi njeno „neizlečenje“ bilo istorijski poraz za čuvenu Mejo kliniku koji bi je koštao reputacije i ugleda.

Zbog toga, kako smatraju fanovi, Una bi morala u jednom trenutku biti izlečena od sindroma koji je dobila krajem druge sezone, a kada se izleči, kako smatraju obožavaoci serije – nema razloga da se Una ne vrati u Srbiju i zauzme mesto majke malog Alekse. Čak i ako se ne pomiri sa Lukom koji će u među vremenu nastaviti svoj život sa novom Unom.

Šta vi mislite, da li je ovakav rasplet moguć? 

SPECIJALIZANT: Premijera 5. sezone od 22. februara na kanalu FOX Life

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printskrin

Izvor Film i TV

Advertisement