Connect with us

Domaće serije

IGRA SUDBINE Otkrivamo: Una Zvrk ima jednu MRAČNU TAJNU iz PROŠLOSTI!

I ona ima veze sa ZAVIŠOM!

Published

on

Igra sudbine Una Zvrk

Igra sudbine donela nam je u trećoj sezoni mnogo uzbudljivih novih likova. Jedan od onih koji je oduševio mnoge, za promenu, pošto je bilo mnogo više onih koji su nas svojim likom i delom šokirali jeste upravo lik vaspitačice Une Zvrk. Ona je ta koja je zavrtela radnju druge sezone, ali i ta koja je zavrtela pamet mladog Luke Kanačkog. Međutim, sva je prilika da mlada vaspitačica ima jednu veliku tajnu iz prošlosti. Kako smo uspeli da otkrijemo iz njenog razgovora sa njenom koleginicom reč je o nečemu iz njene prošlosti.

Naime, složimo li kockice, da se lako zaključiti da je Una, pre nego što je postala vaspitačica živela potpuno drugačiji život. Budući da poznaje Zavišu, a i zbog njenog lepog izgleda, čini se da bi čak moglo ispasti da je Una bila manekenka. I da je živela životom koji je na njeno zdravlje ostavio teške posledice. Već smo videli da je Zaviša poznaje, najverovatnije je on taj koji joj je dao nadimak Zvrk i najverovatnije je on taj od koga Una sada pokušava da pobegne.

Međutim, da li je moguće i da je Zaviša taj koji je Unu gurnuo u svet narkomanije, zbog čega ona sada ima zdravstvene probleme? Da li je to, možda, velika tajna koju Una nosi kao pečat svoje prošlosti?

Glavne uloge u seriji “Igra sudbine” igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Olja Lević, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Danica Maksimović, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Snežana Savić, Milica Tomašević, Ammar Mešić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Daniela Kuzmanović, Milan Bosiljčić, Danina Jeftić, Bojana Grabovac, Jugoslava Drašković, Lidija Vukićević, Tijana Maksimović, Ivan Tomić, Saša Joksimović, Stojan Đorđević, Marko Jovičić, Arsenije Tubić, Kristina Savić, Elvira Aljukić…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printskrin

Izvor Film i TV

Advertisement