Connect with us

Domaće serije

ŠOK! Nadi PRETI velika OPASNOST od ZAVIŠE, a ona toga NIJE SVESNA! Evo o čemu je REČ!

Zaviša nije onaj za koga se predstavlja!

Published

on

Igra sudbine Nada Zaviša

Nada trenutno svojoj porodici u seriji Igra sudbine i najmilijima pravi haos od života. Sve to, nažalost, stvara veoma lošu sliku o njoj i kvari onu idealnu Nadu čijim smo se vrlinama, dobroti i plemenitosti divili skoro dve godine. A onda je jedna takva Nada koja je imala gotovo pa status Majke Tereze, preko noći povilenela, raskrstila sa svojim pređašnjim životom, i što je najgore – sa Strahinjom. A baš on je bio taj koji je bio uz nju u svakom bolu i nevolji.

Ostavimo li po strani sve što je Nada sada i sve što je učinila, ono što nas brine jeste to što je svoje poverenje poklonila nekome kao što je Zaviša. Ovaj mladić kog smo upoznali na početku novog ciklusa, očigledno gaji nešto više od obične zaljubljenosti u novopoečenu modnu dizajnerku, ali i novopoečenu bogatašicu. Nada kojoj su slava i novac pomutili razum, izgleda ne vidi dalje od onoga što želi da vidi. A to je pre svega – ljubav.

Ona iskreno veruje u ljubav prema Zaviši, ali i da Zaviša voli nju. Međutim, nama se čini da je prava slika mnogo drugačija. Ko je Zaviša? Znamo li išta o ovom momku? Osim toga da je maneken i da je u jednom trenutku bio ludo zaljubljen i opsednut Sofijom Šubarević. Pre toga, videli smo, imao je nešto i sa Unom Zvrk. Verujemo da je on direktno odgovoran i za sve ružne uspomene koje ona nosi iz te prošlosti. Ako se ispostavi da je Zaviša taj koji je Unu gurnuo u ralje lošeg načina života čije posledice oseća i danas, nije li i Nada u podjednakoj opasnosti?

Može li se dogoditi da je Nada naišla na muškarca koji će joj od života napraviti pakao, a da toga nije svesna? Hoće li Nada završiti isto kao Una?

Glavne uloge u seriji “Igra sudbine” igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Olja Lević, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Danica Maksimović, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Snežana Savić, Milica Tomašević, Ammar Mešić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Daniela Kuzmanović, Milan Bosiljčić, Danina Jeftić, Bojana Grabovac, Jugoslava Drašković, Lidija Vukićević, Tijana Maksimović, Ivan Tomić, Saša Joksimović, Stojan Đorđević, Marko Jovičić, Arsenije Tubić, Kristina Savić, Elvira Aljukić…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printskrin

Izvor Film i TV

Advertisement