Connect with us

Domaće serije

TAJNE VINOVE LOZE konačno STIŽU NA RTS 1! Evo i KADA!

Saga o Tomovićima i Smiljanićima ponovo na malim ekranima

Published

on

Tajne vinove loze 2 uskoro stižu na male ekrane, prvo na Superstar, a zatim i na RTS 1, baš kao što je to bio slučaj i sa prvom sezonom. Za sve one koji se pitaju koji će to biti datum, kada je reč o kanalu Superstar, u pitanju su neke dve nedelje (prema našim proračunima) dok ćemo na premijeru na RTS morati da sačekamo malo duže.

Međutim, kako je Superstar već uveliko odmakao sa reprizom prve sezone, u istom maniru krenuo je i RTS. Tako nas već od 16. marta na RTS 1 radnim danima od 20.00 očekuje repriza prvog ciklusa serije, na koju će se nadovezati premijerno prikazivanje drugog serijala.

Kao što znamo priča prati dve porodice u graničnim područjima Srbije. Porodica upešnog poslovnog čoveka Vuka Tomovića krije mnoge tajne, ali i Vera Smiljanić, samohrana majka dva sina iz Negotinske krajine, živi u strahu da se njene tajne ne otkriju. Vukova ćerka ćerka Anja sa školovanja u Parizu vraća se u svoj rodni kraj sa namerom da preuzme vođenje porodičnog biznisa. Anjino obrazovanje i tehnologije preuzete sa Zapada sudaraju se sa navikama i tradicijom u ovdašnjem uzgajanju vina.

Kroz 36 epizoda ove serije na jedan misteriozna način prepliću se naizgled nepovezane sudbine. Zajedničko obema porodicama su suze, poljupci i udarci.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo/ Telekom

Izvor Film i TV

Advertisement