Connect with us

Domaće serije

BELEŽNICA PROFESORA MIŠKOVIĆA Počinje snimanje druge sezone! Evo i KADA!

Uskoro prva klapa

Published

on

Beležnica profesora Miškovića

Beležnica profesora Miškovića sa prvom sezonom pridobila je veliku pažnju publike koja iščekuje nastavak serije. I za sve one koji se nadaju drugoj sezoni, imamo sjajne vesti. Snimanje samo što nije počelo.

Nakon uspešne premijere filma „Posle zime“ koji je beogradska publika mogla da pogleda 3. marta, Momčilo Otašević, jedan od glavnih glumaca, otkrio je koliko ga je radovao ponovni susret sa beogradskom publikom.

– Nije me dugo bilo u Beogradu, pre snimanja serije „Beležnica“, neko vreme nisam dolazio u srpsku prestonicu, ali posao me je ponovo vratio i veoma sam srećan. U međuvremenu sam učestvovao u serijama „Državni službenik“ i „Klan“. Uskoro me očekuje i snimanje druge sezone „Beležnice“. Trebalo bi već na proleće da počnemo sa radom i to ponovo na raznim lokacijama, kao što je bio slučaj sa prethodnim epizodama. Nisam još pročitao scenario i ne sumnjam da će sve biti ponovo uzbudljivo – kaže Momčilo koji u ovoj misteriji tumači lik radoznalog novinara.

Gostujući u Beogradskoj hronici, Irfan Mensur koji u seriji Beležnica profesora Miškovića tumači jednog od najzagonetnihih likova, otkrio je ranije da se paralelno sa drugom sezonom, odmah piše i treća sezona.

Više sezona neke serije za glumce nije opterećenje, dodaje Mensur, posebno što je i odlučio da prihvati ulogu u ovoj seriji zato što je naka vrsta novine, ma koliko ta reč izlizano zvučala u našim uslovima.

– Serije se polako naslanjaju jedna na drugu i dobijamo polako jednu veliku seriju, a onda sam pročitao scenario ove serije i shvatio da sa njom i još jednom, kojoj neću da izgovorim ime, da se pomera granica u estetskom i kreativnom smislu i da treba učestvovati u takvim projektima. Volim izazove i celog života i od svog života pravim jedan veliki izazov u smislu u rižije, i glume, i pisanja…. naglašava Mensur.

Takođe, dodaje, kada je shvatio ko sve igra u seriji, počev od Svetozara Cvetkovića, Anice Dobre, plejade mladih glumaca i tako dalje, shvatio je da producenti žele da naprave nešto što će ostaviti traga.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo/ Telekom

Izvor Film i TV/ Kurir

Advertisement