Connect with us

STARS

HOROR! Ammar Mešić i Luka Raco zamalo završili u čeljustima AJKULE! Sekunde ih delile do FATALNOG ISHODA

Jezivo iskustvo koje junaci “Igre sudbine” nikada neće zaboraviti

Published

on

Ammar-Mesic-Luka-Raco

Ammar Mešić, koga već treću godinu gledamo na TV Prva kao Strahinju u seriji “Igra sudbine”, otvoreno je govorio o svojim strahovima u jednom podkastu.

– Imam strah od visine i od zmija. Takođe, imam strah od nepoznatog i od dubina. Ovaj poslednji sam “prebrodio” poslednji put kada sam bio u Egiptu. Išao sam na ronjenje na dubini od 10 metara. Sa mnom je bio instruktor koji mi je objasnio šta treba da uradim ukoliko mi voda uđe u masku. Međutim, od straha, pola sam ga slušao, a pola nisam. Bilo mi je bitno samo da odmah zaronimo da ne bih previše razmišljao – započinje priču o svojim strahovima Ammar Mešić.

Krenuli su da rone polako, ali u jednom momentu voda je počela da mu ulazi u masku.

– To je bio takav adrenalin, srce je htelo da mi iskoči. Iako znam da sve vreme imam kiseonik, i da mi ništa neće biti. Uhvatio sam instruktora za ruku i počeo da mu pokazujem kako želim da idem na površinu. On mi pokazuje rukom na masku, objašnjava mi nešto, a ja, ne da ne vidim, nego panično razmišljam: “Daj mi samo vazduha” – ispričao je Ammar Mešić, koji tada nije znao da će se uskoro suočiti sa još većim strahom.

Naime, prilikom snorkelinga (ronjenje sa maskom), na kojem je bio sa Lukom Racom i Milicom Tomašević, mladi glumci su imali bliski susret – ni manje ni više nego sa AJKULOM!

– Sećam se da je Milica bila sa instruktorom, dok smo Raco i ja plivali malo dalje od njih. U jednom trenutku, kako smo plivali sa maskama i perajima, video sam ispod sebe nešto ogromno. Onda sam na trenutak izronio i ponovo zaronio kako bih bolje pogledao. Shvatio sam da ispod nas pliva ajkula – i to na otvorenom moru – otkriva mladi glumac.

Zanemeo je u trenutku. Udario je Luku i pokazao mu na ogromnu priliku ispod njih. A onda je nastala panika.

– U pitanju je bila ajkula od desetak metara, koja je plivala tik ispod nas. Počeli smo da vičemo: “Ajkula, ajkula!” Onda je do nas doplivao instruktor, koji ju je osmotrio i zatim rekao: “Sve je u redu, to je kit ajkula. Ona je bezopasna. Hajde da je pratimo”. Međutim, mi smo mu odgovorili: “Ma, prijatelju, kakvo praćenje, vrati nas na brod”.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Instagram Printscreen / Youtube Printscreen

Advertisement