Connect with us

Hollywood

OSKAR 2022 Pogledajte kako je Vil Smit OŠAMARIO Krisa Roka! A evo i ZBOG ČEGA! (VIDEO)

Po ovome će se pamtiti Oskar 2022

Published

on

Oskar 2022

OSKAR 2022  koji dodeljuje Američka akademija za film dugo će se pamtiti po skandalu bez presedana kakav smo mislili da može da se vidi samo na filmu ali ne i uživo!

Sve je počelo provokacijom komičara Krisa Roka kom je Vil Smit debelo naplatio „duhovitost“ na račun svoje supruge, takođe glumice, Džejde Pinket-Smit. Rok je rekao da Džejda, koja nosi kratku kosu jer problem sa opadanjem i pečatima na glavi – alopecijom, izgleda kao Demi Mur u filmu „G.I. Jane“.

– Džejda, jedva čekam drugi deo tog filma – rekao je Kris, na šta je glumica i Vilova supruga prevrnula očima.

Ni njoj ni Vilu šala se nimalo nije dopala iako se na snimku vidi da su se kobajagi nasmejali.

Suprug Džejde Piket-Smit, glumac Vil Smit odmah je odreagovao najpre rekavši: „Ne uzimaj ime moje žene u svoja je*ena usta – a onda ustao, došao na binu i udario ga.

Nakon incidenta, Vil je nagrađen za najbolju mušku ulogu u filmu „Kralj Ričard“, i zaplakao je dok je držao govor. On se i izvinio zbog ispada.

Smit je Roku rekao da ostavi njegovu ženu na miru, dok je komičar posle dobijenog šamara rekao da je to „najveća noć u istoriji televiziji“. „Ljubav vas tera da činite lude stvari“, rekao je glumac primajući nagradu.

Inače, Film „CODA“ rediteljke Šan Heder osvojio je rano jutros Oskara za najbolji film na 94. svečanoj dodeli nagrada američke Akademije filmskih umetnosti i nauka u pozorištu Dolbi u Los Andjelesu, a samu ceremoniji je obeležio incident glumca Vila Smita (Will Smith).

„CODA“ je osvojio još Oskara – za najbolju mušku sporednu ulogu koju je dobio gluvi Troj Kotsur (Troy) i Oskara za najbolji adaptirani scenario. Kotsur je posvetio nagradu posvetio zajednici gluvih i osobama sa invaliditetom. Film je rimejk francuskog ostvarenja „La Famille Belier“ iz 2014. reditelja Erika Lartigoa (Eric Lartigau), dok naziv filma „CODA“ predstavlja skraćenicu za „Child of deaf adult“.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printskrin

Izvor Film i TV/Kurir

Advertisement