Connect with us

Domaće serije

Deni Mešić OTKRIVA hoće li Zaviša OSTAVITI NADU zbog SOFIJE! Sledi VELIKI ŠOK!

Da li je Nada donela najgoru odluku u životu?

Published

on

Igra sudbine Zaviša

Ammar i Deni Mešić rođena su braća i glumci koje trenutno gledamo u seriji Igra sudbine, gde su njihovi likovi suprotstavljeni i bore se za ljubav iste žene. Kako nam je to već poznato, Ammar u roli Strahinje Bunčića tu bitku odavno je izgubio, budući da je Nada odlučila da pokloni svoje srce Zaviši, iako nam se čini da bi se moglo ispostaviti da je u tome pogrešila. Međutim, dok ne dočekamo taj trenutak da spoznamo pravo Zavišino lice, Ammar i Deni su gostujući u emisiji „Kec na 11“ otkrili šta im je „Igra sudbine“ donela kao braći.

– Živim na relaciji Sarajevo, Beograd, Hrvatska… Za razliku od Ammarovih putovanja, moja su radna, putujem najviše zbog posla, ali uživam u tome. U Beograd sam stigao jutros – otkriva Deni, koji tokom snimanja u Beogradu boravi kod brata, a kako je to poručio, kao mlađi brat, on u toku njeihovog zajedničkog života preuzima i kućne obaveze.

– Obično bi se očekivalo da kad vam brat dođe u seriji, to bi trebalo da na neki način oplemeni radnju, ta bratska ljubav, ali činjenica je da je mom Strahinji otkako je Deni stupio na scenu mom Strahinji krenulo silaznom putanjom. Ali tako bi valjda i trebalo da bude, s obzirom na to da sam najstariji, pa je valjda i red da polako krenem da se povlačim kako bi ovaj sledeći počeo da uspinje – šaljivo je prokomentarisao bratovljev dolazak u seriju Ammar dodajući da je u životnom pogledu u stvari najuspešniji njihov najmlađi brat Dino koji je otišao u Nemačku, oženio se i trenutno zarađuje više od njih obojice.

A kako je Igra sudbine uticala na popularnost Denija Mešića?

–  Posle svake epizode u kojoj se pojavim u nekoj sceni, Instagram poludi. Zaista se oseti da je „Igra sudbine“ najpopularnija serija, i istina je da pravi zvezde – poručuje Deni, otkrivši napokon i kako je dobio ulogu u seriji.

– U Bosni sam dao intervju, koji je naša majka podelila na svom Fejsbuku. Kako su Žarko Jokanović i moja mama tamo prijatelji, on je to odmah video. Pitao je Ammara da li ja i dalje izgledam tako kao na tim slikama, on je potvrdio, i tako sam ja završio na kastingu za Igru sudbine i dobio ulogu – iskren je Deni.

A hoće li Zaviša ostati sa Nadom ili će se vratiti Sofiji?

– To zna samo Žarko – poručuje za kraj mladi glumac.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo/ Telekom

Izvor Film i TV

Advertisement