Connect with us

Domaće serije

IGRA SUDBINE Koju mračnu tajnu krije ZVRK? Zašto ONA i LUKA ne mogu da budu ZAJEDNO?

Zašto Zvrk ide kod psihijatra?

Published

on

Igra sudbine Zvrk

Igra sudbine ne prestaje da intrigira gledaoce. Iako je serija sa novom sezonom doživela mnoštvo promena od kojih su neke prilično deprimirale fanove, čini se da popularna sapunica i dalje ume da „pogodi živac“ svojih vernih pratilaca i da posle dve godine i dalje istim žarom pali njihove „lampice“. A jedna od tih lampica ponovo je Una. Ali ne Una Hristić, već Una Zvrk. Baš ona koja je svojim karakterom i kočiopernošću uspela da privuče pažnju Luke Kanačkog i bude devojka koja mu je izbila iz glave brodolom njegovog drugog braka.

I taman što smo se ponadali da će Una Zvrk, lepa i vesela vaspitačica iz vrtića Kan Holdinga uspeti da zaleči Lukine rane, ona se u presudnnom trenutku, taman kada je trebalo da kažu jedno drugom DA – povukla. Kako smo videli, iz samo njoj znanih razloga. Koja je to gorka tajna iz Zvrkove prošlosti zbog koje ona i Luka nikada neće moći da budu zajedno? Videli smo da Una nije jedina koja zna odgovor na ovo pitanje. Zna ga i Oleg. Njih dvoje se znaju već dugo i on je, kako smo videli, bio deo Zvrkovog života kada je prošla kroz neke prilično teške situacije, koji su sada prepreka njenoj i Lukinoj sreći.

Pitamo se – o čemu je reč?

1. Da li je Zaviša deo odgovora na ovo pitanje?

Kakva tajna povezuje Unu Zvrk i Zavišu? Videli smo da se njih dvoje takođe poznaju. Una je lepa i atraktivna devojka. Da li je moguće da je bila deo sveta fotomodela, ili je imala loše iskustvo sa Zavišom? Već smo videli da Zaviša nije tako mio i uglađen koliko je slatkorečiv u razgovorima sa Nadom. Postoji mogućnost da je on bio u vezi sa Unom, s obzirom na to da je ona taj koji joj je i nademuo nadimak Zvrk. I postoji mogućnost da se ta veza nije dobro završila budući da Una posećuje psihijatra, baš kao i Luka. Da li je deo Unine mračne prošlosti to što je bila žrtva Zavišinog zlostavljanja?

2. Šta Oleg može da zna o Uninoj prošlosti?

S obzirom na to da su on i Una skoro pa odrasli zajedno, sasvim je jasno da je Oleg prilično upućen u Unin problem. Međutim, on je video Zavišu, i da je Zaviša deo odgovora na pitanje koje nas sve zanima to bi se do sada na neki način pokazalo. Oleg bi na neki način odreagovao na pominjanje Zaviše jer je on razlog mnogih turbulencija u Kan Holdingu u poslednje vreme. Međutim, ta reakcija je izostala. Zato se pitamo – da li je reč o nečem drugom?

3. Koja je prava istina?

To zna samo Una. Mi sumnjamo na to da je Una u prošlosti imala ozbiljan problem zbog kog psihički nije stabilna i ima problem upuštanja u novu vezu. Možda je čak bila i žrtva napastvovanja? Ili prisustvovala nekoj takvoj sceni koja joj je u potpunosti promenila život.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printskrin Instagram

Izvor Film i TV

Advertisement