Connect with us

Domaće serije

TAJNE VINOVE LOZE Dragana Mićalović PRIPRETILA SLOBODI kad su se srele na SETU! A evo i KAKO!

Ko će koga morati da sluša?

Published

on

Dragana Mićalović (2)

Dragana Mićalović ovih dana oduševljava publiku u Srbiji ulogom Merilin Monro u mjuziklu „Neki to vole vruće„, ali ono što sve raduje jeste i to što će svoju miljenicu gledaoci uskoro ponovo gledati na malom ekranu i to u čak dve serije. Prva je već očekivani nastavak hita „Tajne vinove loze“ čija druga sezona startuje za koju nedelju na Superstar kanalu, a zatim i na RTS-u. Kao što znamo Dragana će u „Tajnama“ tumačiti Milicu, majku Vere Smiljanić, odnosno liku njene sestre Slobode Mićalović.

Zanimljivo je to da će Dragana Slobodi biti majka u scenama flešbekova, u kojima se ona neće susresti sa Slobodom već sa petogodišnjom verzijom njenog lika koji će u drugom ciklusu tumačiti mala Lana Tanović. Ipak, to ne znači da se ona i Sloboda na setu „Tajni“ nisu nijednom srele, a u emisiji „Prvi red“ na televiziji K1 Dragana je opisala i kako je izgledao taj susret.

– Jednog dana Sloboda je nakon svojih snimanja posmatrala je iz režije neku od mojih scena, i u šali rekla: „Pa, ličimo“ – prisetila se Dragana objasnivši da je tada sestri uz smeh rekla da je ona njoj sada majka i da mora da sluša sve što joj ona kaže.

Dragana je u veoma emotivnoj emisiji čak pustila i suze kada se u program uključila njena koleginica sa fakulteta Tamara Milačić koja je otkrila kakva je Dragana Mićalović u roli studentkinje – ulozi na koju je čekala 10 godina, a koja joj je, kako je i sama glumica priznala, legla uz veliko olakšanje.

– Ako je Bog zapisao da je trebalo da čekam deset godina da bih upoznala ove divne ljude onda mi je drago što je to bila moja sudbina. Zahvaljujući tome što sam zbog uloga i posla rano „bačena“ u javnost, izgubila sam jedan deo života koji sada ponovo živim, a koji mi je jako nedostajao. Ja sam njima donela neku svoju ozbiljnost i zrelost, kroz savete da ne smeju da gube vreme i da su tu da bi učili, a oni su meni poklonili ono što mi je trebalo. Mogućnost da se oslobodim, opustim i osetim tu radost njihove dečije igre, onaj trenutak da se na predavanju nasmeješ od srca, a da niko ne razmišljao tome da si ti Dragana Mićalović, već sam tu, pre svega, njihova koleginica – objasnila je Dragana, dodavši da uz fakultet, ipak, radi i na jednom novom projektu. Reč je o seriji u kojoj igra uz već uhodan tim, a koja će premijeru imati uskoro.

O čemu je reč – znaćemo uskoro.

Do tada, uživamo u Draganinom dočaravanju legendarne holivudske blondine u mjuziklu „Neki to vole vruće„.

„Uvod u anatomiju“ i „Vatrogasna stanica 19“ vraćaju se 3. marta na FOX LIFE

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Izvor Film i TV

Advertisement