Connect with us

Sadržaj epizoda

Igra sudbine 451. epizoda: ŠOK! Nikša hoće da odvede NADU U KREVET!

Hoće li ona pristati?

Published

on

Igra sudbine 451

Igra sudbine 451. epizoda koja se emituje u sredu 16. martu od 20.00 na TV Prva doneće nam veliko iznenađenje. I to ne samo jedno. Šok će se nizati za šokom. Prvo je pao Zaviša, a sad će pasti i Nada. I to sve zbog Nikše.

U tek završenoj epizodi serije „Igra sudbine“ videli smo da je Nikša krenuo u akciju. Konačno smo saznali ko je Ljušturin zadatak. To nije niko za koga smo mogli očekivati da je zasmetao Nikši. Prva na spisku bi bila Ada Kanački, ali zapravo je Nikša poželeo da neko drugi nestane sa lica zemlje. Neko ko mu je zasmetao na putu do nade. To je Zaviša.

Videli smo da je Riter onesvestio Zavišu po Ljušturinom zadatku, a zatim je postalo jasno i zbog čega. On se nameračio na Nadu. Tokom njihovog sastanka on joj je otkrio svoje prave namere. Da želi da proslavu prirede samo za njih dvoje. Nadi postaje jasno u šta se svojom nepromišljenošću „uvalila“.

Za to vreme Ada Kanački polako slaže kockice. Nažalost, slaže ih i Pančeta, i to pogrešno. Ona misli da je Nada bacila oko na Nikšu, a ne obrnuto. I to svoje zapažanje prenosi Tići koji ostaje u šoku zbog ovoga.

I dok Nadi gori pod nogama sledi još jedan novi šok – Gala pada na pod kancelarije u Kan Holdingu, bolno se držeći za stomak. O čemu li je reč? Šta se događa sa Galom?

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo/ Prva

Izvor Film i TV

 

Advertisement