Connect with us

Sadržaj epizoda

Kolo sreće 135. epizoda: Momčilo je DROGIRAN! Sledi HAOS!

Ko je drogirao Momčila?

Published

on

Kolo sreće 135. epizoda

Kolo sreće 135. epizoda koja je na programu TV Prva u sredu 16. marta od 21.00 napokon će pokrenuti novi zaplet u mirnom Sopotu. Oluja je na horizontu, a da li varošani spremni za munje i gromove koje ona donosi?

Nakon što je postavio kamere u stan, Andrija ispituje Terezu da li je negde izlazila i da li joj je neko dolazio. Iako je njegova pitanja nerviraju i to otvoreno pokazuje, ona ne može ni da nasluti zbog čega je muž „isleđuje“. Dok ga provocira Gordaninim snimckima koje čuva u telefonu, Petar krišom ubacuje Momčilu drogu u piće. Na putu ka sobi, Momčilo pada u nesvest… Jelisaveta ne skriva sreću što rezultati testa uskoro stižu…​

Glavne uloge u seriji “Kolo sreće” 135. epizoda tumače: Nela Mihailović, Voja Brajović, Ljiljana Dragutinović, Jadranka Selec, Ljubinka Klarić, Jana Milić Ilić, Zoran Pajić, Jelena Rakočević, Anja Mit, Jelica Sretenović, Milenko Pavlov, Goran Radaković, Andrej Šepetkovski, Vjera Mujović, Dubravko Jovanović, Tamara Radovanović, Tijana Pečenčić, Nikola Šurbanović, Miloš Đuričić, Nikola Malbaša, Ivan Zablaćanski, Ivan Ivanov, Jelena Puzić, Jovana Jelić, Dragana Đurđević, Rade Ćosić, Katarina Živković, Ivana Adžić i mnogi drugi.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo/ Prva

Izvor Film i TV

Advertisement