Connect with us

Domaće serije

Mima Karadžić otkriva KADA stižu KALKANSKI KRUGOVI 2 i najavljuje NOVU SERIJU! Biće BOMBA, a evo i ZAŠTO!

Hoće li biti druge sezone i kada će se emitovati?

Published

on

Kalkanski krugovi 2

Kalkanski krugovi serija je nastala u koprodukciji Telekoma Srbije i Firefly produkcije, a koju kao reditelj potpisuje Milan Karadžić. Značajnu ulogu u seriji je ostvario i Mima Karadžić, koji najavljuje da ovaj dvojac u pripremi ima novi projekat. Reč je o komediji za koju Mima Karadžić kaže da će biti „bomba“, ne želeći unapred da otkriva detalje.

Kako kaže, radi punom parom, nove televizijske serije, nakon zastoja zbog korona virusa.

– Snima se, čekamo da krenemo sa nekim baš velikim projektima i nadam se da će se sve biti kako valja – kaže glumac ističući na konstataciju da je u Srbiji u poslednjih nekoliko godina snimljen veliki broj TV serija, Karadžić kaže, da možda nisu sve “prva liga”, ali da se snimilo i snima zaista veliki broj serija, zbog čega mu je drago.

– Drago mi je zbog kolega, da možemo da radimo, da smo u ovo vreme korone, i nekih sankcija po pitanju svega i svačega uspeli da pravimo neke dobre stvari, a desile su se neke nove, baš dobre stvari – kaže Mima.

Glumac koji je odigrao širok dijapazon likova i karaktera, kaže da sebe ne može da svrsta u jedan kalup, ili u jedan karaker, već su, naprotiv, likovi koje igra dijametralno različiti i drugačiji.

– Drago mi je da me neki reditelji zovu za neke uloge koje do sada nisam slično igrao. Radujem se kada dobijem nešto novo, drugačije – rekao je on.

Najavljuje ponovnu saradnju sa Milanom Karadžićem.

Spremaju veliki projekat, novu komediju, dok se nastavljaju „Kalkanski krugovi“, koji su bili vrlo gledani.

– Tu ide novih 10 epizoda. A, spremamo jednu komediju, koja bi trebalo da bude “bomba“, ali da sačekamo, da ne najavljujemo nešto što je na dalekom putu – rekao je Mima Karadžić ne želeći da otkriva detalje.

Na pitanje šta je tajna serija nastalih u poslednje vreme u Srbiji, poput „Kalkanskih krugova“ ili „Bese“, budući da su postigle ogroman uspeh i kod publike i kod kritike, a mogu da se mere i sa svetskom produkcijom, odgovara da se u tome uspelo zato što je prisutan, pre svega, dobar scenario, odlični glumci, režija, sve je dobro zamišljeno, postavljeno…

– To su serije koje imaju odlično priču i gledane su, jer ljude taj problem i priča zanimaju i to je stvarno dobro – rekao je Karadžić.

Jugoslovenska kinematografija je bila izuzetno bogata, a da li je srpska na putu da dostigne taj nivo, Karadžić kaže da je o tome teško govoriti, ali da se svakako u Srbiji snima više nego u celom regionu.

– I, ovde se snimaju i rade dobre stvari i ja volim što je tako. Radujem se zbog kolega, ljudi koji imaju ideju da nešto dobro urade, što uspevaju u tome da isteraju neku svoju priču, a da to i publika prihvata – rekao je Karadžić.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Izvor Film i TV/ Telegraf/ Tanjug

Advertisement