Connect with us

Top Story

PAD Počelo snimanje serije o životu ŽARKA LAUŠEVIĆA! A evo i KAD je PREMIJERA!

Prva klapa pala za vikend!

Published

on

Pad-serija-Milan-Maric-i-Zarko-Lausevic

Pad – serija po autobiografiji Žarka Lauševića „Godina prođe, dan nikada„, napokon je počela da dobija svoje obrise. Prva klapa pala je ovog vikenda, a prve scene snimane su u jednom od pozorišta u centru Beograda. Kako je poznato, biografska drama imaće osam epizoda, za čiji scenario su zaduženi Petar Mihajlović i Bojan Vuletić, koji će biti i reditelj. Premijera se očekuje krajem godine na Superstar TV. Privilegija da igra našeg poznatog glumca pripala je Milanu Mariću.

– Knjigu sam pročitao još kada je izašlo prvo izdanje, a scenario serije je prilično emotivan i kompleksan, samim tim je i ogroman izazov za sve nas – izjavio je glumac koji je tokom prošle godine ostvario sjajne uloge u filmu „Toma“ ali i u serijama „Besa 2“ i „Državni službenik“. Ipak, pred njim je, kako to i sam priznaje – nova vrsta izazova.

O Žarkovom životu Milan ne zna mnogo, tako da će u okviru zadatih okvira graditi svog Lauševića, koji će biti fiktivni lik koji je on sam osmislio, ali će se truditi i da sebe izmesti iz zone komfora i da se udalji od sopstvenog senzibiliteta kako bi uspeo da „otključa“ Žarka u sebi.

– Sa Žarkom sam radio na seriji „Državni službenik“, ali o ovom projektu još nismo stigli da razgovaramo. U svakom slučaju, važno je shvatiti da svrha ove serije nije dokumentarna rekonstrukcija događaja, već pokušaj da se dočaraju vreme i ljudi unutar takvog ludog vremena – zaključuje Marić.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo/ Telekom

Izvor Film i TV/24sedam.rs

Advertisement