Connect with us

Sadržaj epizoda

Kolo sreće 134. epizoda: Filip saznaje da Andrija ZLOSTAVLJA TEREZU! Evo ŠTA će URADITI!

Njegov bes postaće još veći kada čuje Terezine reči!

Published

on

Kolo sreće 134. epizoda koja je na programu od 21.00 u utorak 15. marta doneće veliko otrežnjenje za Filipa, a Momčilu se sprema nešto što nije očekivao u najgorim košmarima. Zorina upozorenja je morao ozbiljnije da shvati!

Kada shvati da se Mara i dalje čuje sa profesorom, Ljubu obuzima ljubomora. Simona se obraća sinu zbog modrica koje je videla na Terezinom telu i Filip u trenutku doživljava pomračenje svesti zbog činjenice da Andrija maltretira ženu u koju je zaljubljen i koju voli. Ali stvari će biti još gore kada se suoči sa Terezom i čuje njene „izgovore“. Momčilo olako shvata Zorina upozorenja da im je Kosta na tragu.

Glavne uloge u seriji “Kolo sreće” 134. epizoda tumače: Nela Mihailović, Voja Brajović, Ljiljana Dragutinović, Jadranka Selec, Ljubinka Klarić, Jana Milić Ilić, Zoran Pajić, Jelena Rakočević, Anja Mit, Jelica Sretenović, Milenko Pavlov, Goran Radaković, Andrej Šepetkovski, Vjera Mujović, Dubravko Jovanović, Tamara Radovanović, Tijana Pečenčić, Nikola Šurbanović, Miloš Đuričić, Nikola Malbaša, Ivan Zablaćanski, Ivan Ivanov, Jelena Puzić, Jovana Jelić, Dragana Đurđević, Rade Ćosić, Katarina Živković, Ivana Adžić i mnogi drugi.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo/ Prva

Izvor Film i TV

 

Advertisement