Connect with us

Domaće serije

IGRA SUDBINE Tijana Upčeva otkriva HOĆE LI Luka i Una Zvrk OSTATI ZAJEDNO?

Da li će se Zvrk smilovati Lukinom srcu?

Published

on

Igra sudbine Una Luka

Igra sudbine u trećoj sezoni ostaće zapamćena po odlascima zvezda koje su obeležile prva dva nastavka, ali i po novim glumcima koji su udahnuli dušu i neke nove tonove novoj priči najpopularnije domaće serije. Jedna i verovatno najomiljenija nova junakinja serije je Una Zvrk. Mlada kočoperna vaspitačica sa „problemom“ koju je sjajno dočarala glumica Tijana Upčeva.

Gostujući u emisiji „Kec na 11“ na televiziji K1 Tijana je otkrila da je pre prve scene koju je kao novi lik snimila u seriji imala veliku tremu, budući da joj je to bio prvi tako značajan domaći projekat. Ipak, kolege su je dobro prihvatile i učinile sve da se već od prvog dana na setu oseća dobrodošlo i opušteno. Međutim, strepela je od toga kako će zameniti Draganu Mićalović.

– Bilo mi je nezamislivo to da ja treba da zauzmem njeno mesto i da ja budem ta neka nova Una – priznaje Tijana, dodajući da je strahovala od toga kako će je gledaoci i verni obožavaoci serije, koji nisu najbolje prihvatili Unin odlazak, sada prihvatiti. Međutim, pokazalo se da niko nije odloleo šarmu i energiji lepe glumice, pa čak ni dojučerašnji fanovi Une Hristić.

A hoće li Una Zvrk na kraju ostati uz Luku?

– Verujte mi, apsolutno ništa ne znam o tome. Čak nemam ni nekih naznaka u kom pravcu bi dalje moglo sve da se nastavi – priznaje glumica, dodajući da su joj likovi Dobrice i Silvana doneli novu energiju u seriju i da su joj zbog toga oni i najdraži od novih junaka.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo/ Prva

Izvor Film i TV

Advertisement